Android

• Janzz_
    0

Tikko noņēmu gandrīz visus widgetus, wildfire bez s biggrin_mini2.gif daudz ātrāk iet, atinstalēju app killeru, vēl ātrāk strādā! gandrīz ideāli, tikko atradu ka ir iespējams android market novilkt caur pc uz telefonu appus.

• vw scirro
      0

Lol widgeti sux ēd nenormāli. Man stāv tikai viens un tas pats ir aktīvo programmu.

• lemonwave🍋
      0

Android marketā lai varētu no pc uz telefonu, telefonam vajag interneta savienojumu, jo tev automātiski aiziet uz telefonu aplikācija, ja tā ir free aplikācija. Bez interenta neko neizdarīsi.

• Janzz_
      0

^es zinu biggrin_mini2.gif es jau esmu ieslēdzis un velku appus, mans wildfire salīdzinājumā ar stocku ir vnk awesome pēc speed

• Janzz_
    0

Laikam tūliņ rūtošu telefonu. garantija pazūd? vai var vienkārši restore factory settings un unrooted?

• Shattred
      0

Kādā tīklā esi?

Kā arī, apskaties garantijas nosacījumos vai uzprasi dīlerim.

• lemonwave🍋
      0

Ja rūto telefonu, tad garantija zūd. Bet ja nes uz remontu, tad jau pirms nešanas var unrootot atpakaļ un viss būs čikiniekā.

• S J
      0

Garantija uz softu neattiecas...

• Shattred
    0

Kāda ir Jūsuprāt labākā atskaņošanas programma? |(Priekš mūzikas jeb mp3)

• lemonwave🍋
      0

Es izmantoju tikai oriģinālo mūzikas atskaņotāju, kas jau ir iekšā telefonā.

• vw scirro
      0

Tikai defaulto lietoju.

• S J
      0

Winamp.

• Mr Raccoon
    0

Plānoju pirkt SGH galaxy mini.
    Pirkt/nepirkt?
    Naudas ļ0000ti maz.

• Swarley
      +2

Ja naudas ir ļ000000ti maz, tad labāk nepērc nekādu.

• Mr Raccoon
      0

Kāpēc nē?

• Space
      0

Labāk ņem P500

• Nilsonz
    0

Man vienīgajam kalkuatoram nepareizi strādā sin, cos un tg?

• alberts00
      0

Man ar scientific calculator viss strādā pareizi, domāju, ka tu vienkārši nemāki lietot.

• Nilsonz
      0

Katrā gadijumā androida deafoultais kalkulators nestrādā pareizi. Scientific calculator strādā kā nākas.

- 1 - 2 - 3 - ... - 309 - 310 - 311 - ... - 328 - 329 -