Android

• Mazuliits
    0

Vairākos topicos lasīju par ekrāna izmēriem, tauta, kāds jums liekas perfekts ekrāna izmērs smartfoonam? Man personīgi pēc tā kā nopirku lg g flex 1st gen ar 6" ekrānu, liekas ka nekad neko mazāku par 5,5 negribētos. Pie tam ar flexu es varu kreiso augšējo stūri gandrīz aizsniegt, one handed use nav problēma, prieks midžetiem ir arī režīms one handed use.

• Brushie
      0

Man ir 4.0 collas, ir ok.

• mad
      0

Nu tas vairāk ir pieraduma jautājums, bet ar savu 4.95" esmu ļoti apmierināts.

• Mazuliits
        0

Man pirms tam bija 4,7 one m7, likās ideāls, tagad paņemot rokās liekas midžets.

• obsidian
    0

DEAL ALERT! Sony Xperia M4 Aqua (6,99 eu) un Huawei P8liteDS (5,99 eu) par īpaši izdevīgām cenām @ Tele2.
    Arī neandroid piedāvājumā Lumia 640 par 4 eiro mēnesī ir labs pirkums.

Ierosinu arī citiem šādi mest dīlus, gan jau kādam noderēs.

• Brushie
      0

Man kā reiz vajag jaunu telefonu : D Kurš tavuprāt labāks no šiem abiem?

nvm, m4 aqua 8gb only

• obsidian
        0

16 GB versija ir USA only.

• Laciz
      0

Meh, enivej, ja ņem pa pilno cenu neizdevīgāk kā citur.

• obsidian
    0

Ja gribas lētu Nexus 5X un vienalga par garantiju, tad par 311,23 eiro (atmuitošanu ieskaitīju) savā īpašumā var iegūt to caur Ebay.
    https://www.ebay.com/itm/151876425898?rmvSB=true&rmvSB=true

• Lukijs
    0

Poweramp devi neslinko, jaunajā alpha norm changes

- new audio engine
    - Poweramp now uses 32-bit float sample representation
    - Poweramp core DSP now uses 64-bit float internal math, helps a lot for accurate high amplification of basses
    - Reverb with presets, improved StereoX effects
    - Tempo control
    - mp3, aac, ogg vorbis, opus and other lossy formats now decoded directly to 32-bit float representaion (no intermediate conversions)
    - opus, tak, mka, dsf, dff formats support
    - Poweramp now always properly fades in/out and ramps volume changes to avoid clicks and pops during any transitions (resume/pause/seek/etc.)
    - Poweramp now applies gapless smoothing between gapless tracks
    - Poweramp now always uses own resampler
    - optional SoX very high quality resampler
    - output Dithering options
    - OpenSL optimized output
    - support for 3rd party plugins (DSP/Decoder/Output)
    - visualizations
    - full support for milkdrop presets
    - v1 and v2 (with shaders) presets supported. Support for v2 presets is best on OpenGL ES 3.0 enabled devices
    - milkdrop presets can be loaded from sdcard and downloaded as APKs from Play
    - support for 3rd party preset APKs
    - spectrum visualizations
    - main player right drawer for fast Equ/DSP/Visualizations access
    - many other changes, more changes are planned

• Brushie
      +1

Chromecast aupport plsplspls

• obsidian
      +1

Piekasīšos pie fīčām, kas manuprāt ir izveidotas tikai, lai palielinātu fīču skaitli, tās ir kūl no deva viedokļa, ko tādu ieprogrammēt ir forši, bet no jūzera viedokļa baigi bezjēdzīgi.

- Poweramp now uses 32-bit float sample representation
      Lieliski, tagad visi (seši) Sony ZX2 īpašnieki var izmantot šo fīču.

- Poweramp core DSP now uses 64-bit float internal math, helps a lot for accurate high amplification of basses
      Cringe sarauj manu seju krampī.

- Tempo control
      Kāpēc, lai kāds gribētu pats taisīt nightcore vai chopped and screwed uz savas android ierīces?

- output Dithering options
      nopietni...

• Lukijs
        0

Ride never ends

• obsidian
      0

Vecas ziņas, bet vienalga noderīgas. Ja svarīga ir bačas dzīve, tad nost ar FB.

• mad
      0

Pirms dažām dienām tieši atinstalēju fb, swarm un vēl visādus sūdus, ko ikdienā neizmantoju, un efekts ļoti pārsteidza. Neesmu telefonu lādējis kopš nakts uz vakardienu, tātad kādas 30 stundas, un batereja šobrīd ir 49% un rāda, ka vēl 29 stundas atlikušas. Parasti man viņš jau pirmās dienas vakarā bija tuvu miršanai. Tie pat nav 20%, bet vairāk kā puse.

Sūdu atinstalēšana deva lielāku ieguvumu, kā 2 gadus vecās baterejas maiņa.

• Lukijs
      0

Sen zināms ka fb un messengers ir mēsli. Lābk izmantot folio, tinfoil vai ko tādu un iztikt ar mob web versiju.

• Brushie
    0

Šodien izmēģināju Telegram, sasodīti foršs app, tagad jādabū visi, ko pazīstu telegramā : D Kāds no jums izmanto? Kā jums liekas, Telegramam Latvijā/pasaulē būs izaugsme?

• Shattred
      0

Link me play store: Telegram

• obsidian
      0

Ja lietoju, patīk tas kā tas strādā starp man svarīgām platformām gan uz desktopa gan uz mobīlajām ierīcēm.
      Izaugsme - mērena lēna. Neviens jau negrib pamest WA pat ar visām problēmām, tāpat ir ar Skype.
      Uz windas desktopa atjauninājumu sistēma Telegram ir labākā kādu es jebkad esmu redzējis jebkurai cita windas aplikācijai.
      Pārsvarā freelance lietas kārtoju caur to, tas kas ir pārāk "urgent" priekš ēpasta. Bet tā neatteiktos arī uzturēt tur privātos sarakstus.

- 1 - 2 - 3 - ... - 47 - 48 - 49 - ... - 328 - 329 -