Android

• Shattred
    0

Tipiskais " omg, weelos jawnu telefonu, bet geimingam" .

Budžetā ir apmēram 300Eur. Nopietni skatos uz N5 no 1a.lv, ir kādi citi ieteikumi izņemot samsuka 4s?
    Der arī amazon un ebay ieteikumi, ka tik atsūta līdz mājām Latvijā līdz 12. janv. vai lai ir iespēja sūtīt uz Īriju.
    inb4 MotoG

Vēlos 2GB ram, kaut cik pienācīgu priekšiņ-kameru pašiņiem un ne īsti vairāk par 5 collu ekrānu. (Kā arī, lai XDA būtu pienācīga apakšnodaļa paredzēta attiecīgajai ierīcei)

• Lukijs
      +1

Nexus ir ok, ja ir 32GB versija vismaz, Xperias būs tīri ok, samsuku gan neskaties ja nedomā mainīt romu.

• Shattred
        0

Pirmais, ko darīšu būs root +custom rom.
        Un tur jau tas, ka es arī vēlētos 32GB versiju, bet tā cenu atšķirība starp 16gb un 32gb ir manam prātam neaptverama. Es Tik ļoti nevēlos N5 ar 32GB ROM.
        Tā jau varētu 32GB LG G2, bet tas telefons tik ļoti nenormāli uzkarsa pie vienkāršākajām darbībām, kad es ar to ~2 nedēļas dzīvojos, ka pat īsti neapsveru tā iegādi.
        Varētu pat izspiest un iztvaicēt visu, kas krājkasītē ir priekš Z1, bet tas svars.. Telefons tā jau liels un vēl tie 170g. Tad vēl tas, ka dēļ ūdens un putekļu aizsardzības, ekrāns vēl nespožāks un tās ķeskas noteikt neizdzīvos kaut pieticīgas divus gadus..

• Lukijs
          +2

Z1 compact varbūt

• Earthquake
      0

Kuras, jūsuprāt, ir "must have" aplikācijas, un kuras paši visbiežāk izmantojat?

• Bodnieks
        0

Twitter, instagram, whatsapp, eklase, satiksme Rīgā. Tās manas.

Nu vēl swarm un snapchat, bet hz vai tos izmantosi.

• Brushie
        0

Whatsapps, twitteris, instagrams un poweramp ir must need. No visbiežāk lietotajām mangawatcher, MX player, hearthstone.

• obsidian
        0

Pushbullet un Pocket.

• Bulldawzer
      0

Kā var izrubīt to, lai man nepievieno kontaktos random cilvēkus, kas man ir skype un kuriem tur ir pievienots skype numurs?

• Lukijs
        0

Kas par android versiju etc? Itka kontaktos var uzlikt kuras personas gribi lai rāda(no kādiem avotiem)

• Bulldawzer
          0

Man lkm 4.4.2

• milibs
            0

Lkm neder. Noskaidro

• WYM?
        0

Kur varētu būt problēma ,ka nevaru pievienot maksājuma veidu? Cenšos spiest uz "Piev. maksāj, veidu." ,kas atrodas sadaļā "Mans konts" ,bet nespiežas. Un cenšoties nopirkt spēli nerādās neviens maksājuma veids. :/

• DIPS
        0

http://www.rdveikals.lv/products/lv/388/4577...s-telefons.html Ko sakat par so? Ir norm.?

• WYM?
          0

Personīgi es, nekad nepirktu ne Gsmart ,ne Just5 nēdz citus telefonus no mazpazīstamām firmām. Ļoti daudz ir lasīts ,ka viņi diezgan ātri iet bojā u.c. Labāk nopirkt cita ,pazīstama brenda, telefonu par to pašu cenu vai arī krāt uz tādu.

• obsidian
          +1

Savā ziņā tas ir kārtējais rebrendotais Spacer 2. Tikai par 30 eiro lētāks. Tāpat kā Spacer 2 šo grūti kādam ieteikt.

• tagis
        0

Iesakiet lūdzu labu launcheri.
        Tagad kādu laiku izmantoju šo https://play.google.com/store/apps/details?i....launcher&hl=lv
        Iepriekš bija šī https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tul.aviate&hl=lv un ļoti patika, bet vairs nevaru nolaadet, man raksta šo "Šī lietotne nav saderīga ar jūsu ierīci."
        Būtu labi, ja ieteiktu, kaut ko līdzīgu.

• obsidian
          0

Man personīgi patīk Nokia Z Launcher.

• Rihardoo
            0

Ļoti šis vai Themer app

• Lukijs
          0

Nova prime

- 1 - 2 - 3 - ... - 102 - 103 - 104 - ... - 327 - 328 -