Android

• Krāniņš
    0

Labākās bildes, kas jums sanākušas ar telefonu. +uzrakstīt telefona modeli.

Sony xperia m, 5mpx kamera.

• Heros
      0

Nokia Lumia 520.

• Jayden James
      -1

Screenshots jo orginaalas vairs nav, tikai instagr.

• PainFoinmr
    0

Man rāda, ka nepietiek vietas un nevaru atvērt attēlus, kaut gan ir 150 brīvi mb.

• edziitis10
    0

Iesakiet kautkādu šaušanas spēli, kautko līdzīgu kā apple ir BIA2, kur jāiet misijas, jākrāj nauda un pieredze.

• Lukijs
      0

Modern combat sērijas spēles

• edziitis10
        0

Es atradu to BIA2, bet rāda ka nesader aar telefonu.

• Lukijs
          0

Kas par mob?

• Janzz_
      0

Htc desire 500 sasitu ekrānu, pasūtīju un nomainījām paši, viss strādāja, bet pēkšņi atteicās apakšējās pogas un lēnām sekoja ekrāna apakša, tagad pus ekrāns neiet, bet iepriekš strādāja ja augšā stūrī uzspieda. Kas varētu būt? Padjobka vai kā?

• shevijs
        0

Ar ekrānu bija tas pats, kad mājās pats nomainīju to savam WildFire - Random vietās negāja un laika gaitā problēmas tikai paplašinājās.

• Shattred
      0

Kādam vēl nestrādā šīs aplikācijas?

Train and Bus in Latvia un Vārda dienas
      Man neatjauno nevienu sarakstu priekš "Train and buses" un "Vārda dienas" patstāvīgi nobeidzējas.
      (4.4 custom ROM.)

• Bodnieks
      0

Idejas kā šito var noņemt? Sūtās man visu laiku tādas ziņas kad kkur atrodos. Nāk no numura 50. Pirmo reizi tāda atsūtījās 16. augustā. @obsidian @Ričards

• obsidian
        0

Tbh neesmu saskāries.

• Ričards
        0

Iemācies lietot gūgli, fegut.
        http://forums.whirlpool.net.au/archive/1584822

Citāts:
        You're seeing 2G (GSM) cell broadcast (CB) messages. In Australia, CB channel 50 is used to broadcast the cell name.

So what you're looking for in your message settings is the section on "Cell Broadcast" messages. Failing that, can you set the phone to 3G (UMTS) only? As yet, no 3G BTS equipment supports CB.

• Bodnieks
          0

Nemāku. sad_mini.gif Paldies!

- 1 - 2 - 3 - ... - 119 - 120 - 121 - ... - 327 - 328 -