Android

• purawskis
    0

Hallo! Lūdzu atrunājiet mani no Sony Xperia Z1 Compact pirkšanas!

• purawskis
      0

P.S. Kas tas par aizvēsturisku tabu "4.0 Update" man rēgojās pie šīs grupas?

• Lukijs
        0

Kam tev tādu sūdu fagot?

• Shattred
        +1

Tava bālā seja apdegs no ekrāna gaišuma. Nevajag.

• nikomans
        0

Šodien uzliku savam S2 Cynagonmodu. Kā var ieslēg Power Saver? Galīgi nesanāk atrast.

• Lukijs
          0

Nav tās opcijas CM. Kā alternatīvu vari varbūt aamazināt max cpu un uzlikt baterijai draudzīgāku governoru.

• nikomans
            0

@Lukijs How?

• Lukijs
              0

Atver kur ir par telefonu, samekle zem modela zemak kur ir build date un spaidi uz ta vairakas reizes atri, paradisies ka esi tagad izstradatajs un tad ari paradisies performance iestatijumi. Izskatas sadi kad esi eneiblojis https://i.imgur.com/dgVoo3a.png

• Bosall
        0

Manam HTC wildfire S ir vecā 2.3.5 versija , nevar kaut kā upgradot ?

• alberts00
          0

Uz ko tu ceri? Jaunākais, ko uz Wildfire un Wildfire S var normāli pavilkt ir 2.3.7. Pašam stāv CyanogenMod 7, kuram ir 2.3.7, jaunākais no officālā, ko varēju dabūt bija 2.2.

• Bosall
          0

Nu vismaz to pašu 2.3.7 ..

• alberts00
            0

Nu tad vari likt CyanogenMod 7 (Ja nav līkas rokas!!!)

• PainFoinmr
        0

Kāds lieto Coursera?

• Mr Raccoon
          0

Šodien tiku pie iespējas pabakstīt HTC One M8.
          Galīgi nepatīk, tas, ka vajag nano-sim, taču patika tas, ka telefons vieglāks nekā One M7.
          Reāli ir divas kaitinošas lietas, kas attur mani no telefona iegādes (neskaitot to, ka nav naudas, lol). T.i. ekrāna izmēri un cena. Ja vien tālrunis nav paredzēts 24/7 multi-taskingam, manuprāt nav vērts pirkšanai.

• Lukijs
            0

Man līdzīgi bija kad tiku Elkorā iečeko Galaxy Note Pro, no cenas gandrīz paģību, bet satriecoša planšete un tā āda aizmugurē :3, pa to summu(700+ eur) var jau nopirkt kārtīgu portatīvo. M8 ir labs, bet nu M7 arī nav zemē metams, vēl jau arī pastāv Nexus 5(300+ eur zvērs)

• SJohnson
              0

Samsung. Just why.

• Lukijs
                0

Man patīk lielākā daļa jaunā touchwiz flat iconas, bet nu likās diezgan sakarīga planšete, bet ne pa to summu. Pagājušonedēļ, visu nedēļu lietoju ASUS Vivo tab ar windows, jebkas ar android liekas labāķs par to huiņu.

• PainFoinmr
            0

Kā manuāli uzlikt mūzikas atskaņotājā bildes grupām? Un vai jūs izmantojat noklusēto atskaņotāju vai kādu citu?

• Shattred
              0

Bildes jāliek pašam failam, cik zinu.
              Es izmantoju Sensor Music player.

• Lukijs
              0

Power Amp izmantoju, tur varu lejupielādēt no viņa serveru ārtu, kā arī tagad jau kādu laiku ir High-res opcija : 3

• Niggah
              0

Uz datora apstrādāju dziesmu ar Mp3tag. Lieku coveru, dažreiz pat lirikas. Praktiski visu, lai neizskatītos skumji.

- 1 - 2 - 3 - ... - 146 - 147 - 148 - ... - 327 - 328 -