Counter Strike 1.6

• Worst
    0

ESL Grandfinal:
    NaVi vs. ESC-Gaming
    Veiksmi, es par NaVi.
    Btw, dēļ šī turnīra M5(Moscow Five) izjuka, jo viens komandas biedrs aizgāja.
    https://www.hltv.org/forum/115434-m5romjke-left
    varat pārbaudīt, moscowfive.ru

• Whisper
      0

Tiko noskatijos ESC vs SK pusfinalu ! tas tik bija kaut kas, camoe back no SK. 15 - 14 un face palika viens pedeja raunda. raunda, kur izskiras viss. neizvilka ... bet spele bija skaista. Rit finals Na'Vi vs ESC

• pj sk1ll
      0

NaVi uzvarēs

• Whisper
        0

Nav teikts. Kaut gan man loti gribetos, lai jau 3. reizi uzvar un pierada visiem ka tas ir skills nevis veiksme.

• Persepolis
    0

Problēma ar demo. Vakar spēlēju vienā serverī un pieķēru ka čalīts spēlē ar [], nolēmu ka vajag paņemt viņa demo un ielikt forumā. Visu smuki ierakstiju, arī pārbaudiju, gāja. Uzhostēju caur failiem.lv, bet kad bt izskatija teica ka demo gājis tikai 3 sekundes. Dafack? Kur problēma, man jau šādi kādu 3 vai 4 reizi gadās.

• Persepolis
      0

Nē. Varbūt kad ielādējas tad, bet kamēr lādējās nē.

• Whisper
    0

Katru starp bridi spraidiju uz informatikas kabinetu skatities pasaules chempiti biggrin_mini2.gif aizraujosha spele bija starp NaVi un mousesport.

• Worst
    0

Un slovāki atkal izrādas:

• Forgeron
      0

Ko vispār tas pēdējais tur darīja, viņš varēja palikt tajā stūrī un paķert -2, nevis takā muļķis rushot virsū diviem.

• Worst
    0

Pirmo reizi redzu Latviešus kādā no video.
    Lai nu kā, cik saprotu tur ir Escalate pret NaVi.

• Worst
      0

Pats video:

• pee see cee
      0

Tur no escalate nav ne smakas un tie nav navi sad_mini.gif

• ★RTU☆
        0

Vakar jau redzēju, normāli latviešus izlika biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
      0

Jauna aptauja.

• Creepa
        0

Jā.

• Persepolis
        0

Nē. Bet draugs iedeva sava steam acc tā ka tagad pagaidām spēlēju ar pirkto.

• Quickz
        0

Nop...

- 1 - 2 - 3 - ... - 46 - 47 - 48 - ... - 62 - 63 - 64 -