Datori un IT

• Laciz
    0

Meklēju risinājumu sekojošai problēmai : nomainīju GPU, bet vairs monitors neuztver, ne analog, ne hdmi signālu. Ventilators jaunajai GPU griežās, ar veco GPU viss darbojas. Sasprausts ir pareizi. bulduris.png
    Pēc PSU jaudas kalkulatora teiktā, vajadzētu pietikt ar 350W, bet uz GPU kastes, ieteicams 450W, tomēr pat ar 520W nekādas reakcijas. Vai tiešām vajag 700W PSU?
    Ar R7 lai izslēgtu sistēmu nav 5 sekunžu aizkave, bet ar otru videokarti ir.
    GPU nav beigta, pats savām acīm redzēju kā darbojas.

Sistēma:
    GA-P61-S3
    i7 2600K
    R7 250X (iepriekš GT440)
    16 GB DDR3
    1x SATA HDD
    1x DVD-RW
    400W vai 520W China PSU

Paldies, noderēs jebkādas idejas. Izmest miskastē nav pārāk spīdoša ideja.

• Laciz
      0

Bump,
      Tātad, vajag vēl mazliet jaudīgāku, labas firmas PSU? 550W pietiktu? Nav vēlmes iztērēt 50€ uz kaut ko, kas beigās izrādās, ka nebija vainīgs pie problēmas. Pagaidām neesmu sadabūjis nevienu, kas varētu aizdot 700W, lai pamēģinātu.

• Janzz_
        0

Da es vispar nesaprotu kam tev tik lielu.

• Laciz
          0

Ņemtu arī mazāku, ja ar tādu ietu.

• alberts00
      +1

1) Parādi kas tev tieši par karti - pilnu modeli
      2) Nofočē PC parādi, kā viņa izskatās, kad ielikta. (nu tā lai visu pc kopumā redz)
      Kur tu tai kartei dabūji analogo izeju, caur DVI?
      Ekrāns ir piesprausts pie videokartes, nevis MB.... right?

• Laciz
        0

1) Gigabyte AMD Radeon R7 250X OC 2GB GDDR5 GV-R725XOC
        Rādīt spoileri

2)

VGA > VGA, nav man DVI > VGA vada.
        Jā, pie videokartes HDMI vai VGA izejas, nekāda reakcija uz monitoru.

• Hidden driver
          +2

/r/Pcmasterracer šīs bildes labāk neliec shura.gif

• Janzz_
            0

Es jau domāju, ka par molex->6pin jau rip, bet nu tie kabeļi un psu xD

• mad
            +1

Tas šķībais baroklis visu izdara biggrin_mini2.gif

• Laciz
            0

@mad, nav pieskrūvēts, jo kastē nenāca skrūves un iepriekšējās ir ar diezgan lielāku vītnes diametru, bet paldies.

@Janzz_, PSU kā jau augstāk minēts - aizņēmos no veikala. Molex>6pin risinājums kāpēc gan nē? Iepriekšējai videokartei nebija atsevišķa strāvas ieeja un PSU 6pin spraudņa arī nav. Ja vaina tikai PSU, tad paņemšu citu ar 6pin, nav jau nekas tik traks. Kāda vaina tiem super-čīp kabeļiem? 

Neliels update - iedevu lai ieliek videokarti sistēmā ar 420w PSU, viss iet. bulduris.png

• Janzz_
            0

Nu principā jebkurš normāls barošanas bloks nāk jau ar 6pin. Tas molex adapteris man liek domāt, ka tur kkas drīz uzsprāgs biggrin_mini2.gif D

• Laciz
            0

@Janzz_ 400w ir no kāda 2010. gada, 520w ir 19€ variants, šaubos, ka tādās kategorijās nāk 6pin. Ja kas sprāgtu, nebrīnītos, vismaz būtu iemesls, kaut ko uzlabot. Labāk būtu pateicis, ko es nepareizi saspraudu. sad_mini.gif

• Janzz_
            0

@Laciz, drošības pēc pamēģini to 420 w savā pc ielikt as moš psu nemaz nav vainīgs