Dota 2

• PainFoinmr
    0

Kāds skatās šovakar čempionātu?

• PainFoinmr
      0

Foršas ložas komandām. Es arī labprāt tādā pasēdētu un pachillotu biggrin_mini2.gif

• PainFoinmr
      0

> sweet she's locked in there

• Red Line87
      0

2ez4rtz priekš Newbee

• Jānis
    0

Mans draugs kādas 4 dienas atpakaļ sāka spēlēt dotu, tips n tricks?

• PainFoinmr
    0

Tātad, Earth Spirit man uztaisīja šādu joku. Ko man vajadzēja darīt? biggrin_mini2.gif Man paveicās, ka bija 2,2k naudas un es nopirku Blink Dagger (kas īstenībā vēlāk izrādījās gana noderīgs).

• WYM?
      0

Vienīgā izeja Tavā gadījumā bija nopirkt teleportācijas scroll, atnest sev ar kurjeru un viss.

• PainFoinmr
        0

O lel, ty. Laikam jāsāk pierast, ka vajag nēsāt skruļļus līdzi, nevis nopirkt tikai pēc nāves, lai tiktu ātrāk atpakaļ.

• tsunami
      0

Dagger,lol

• PainFoinmr
    0

Kāpēc tik daudz krievēnu spēlē eiropas serveros?

• WYM?
      0

Jo... vienkārši ,jo viņi ir krievi.

• Mincītis lv
      0

Tāpēc, ka visur eiropā viņi ir wink_mini.gif

• e35
      0

cyka

• WYM?
      0

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jxfUmndo74Q

Tas viedoklis par krievu community iekš Dota 2. Lai kādreiz ieiet un paskatās cik tur izglītoti mazgadīgi skolnieki sēž.

• PainFoinmr
        0

Nu nav tik traki. Paspēlē krievu servero, kur ir tikai krievu valodas izvēle. Tur vairs nespēlē tie sīkie. Manuprāt, tie sīkie tieši iet uz eiropas serveriem, lai varētu palamāties. Bet jā, vajadzētu report pogu par to, ka atsakās runāt angliski angļu valodas serveros biggrin_mini2.gif

• PainFoinmr
      0

Kāds skatās Titan vs Newbee? Un kāds zina, kas interesantās ir tajā newbie strīmā?

• PainFoinmr
        0

Pag tagad iet otrā vai trešā spēle? Man likās, ka es redzēju divas spēles jau un šī trešā, bet ir tikai Titan 0:1 Newbee
        wat

• PainFoinmr
        0

Lol Titan gettin #rekt. Bija labs sākums tho.

• PainFoinmr
        0

Ez. Titan tikko nosita visus.

- 1 - 2 - 3 - ... - 57 - 58 - 59 - ... - 133 - 134 -