Dota 2

• Kristiāns S
    0

Es spēlēju dotu nedēļu un quitted, man ir jautājums, VAI IR VISPĀR KĀDA SPĒLE, KUR KĀDS NEDISCONNECTOJĀS UN KUR KĀDS RUNĀ? Man dota apnika, jo sajūta tāda, ka spēlē ar botiem, visi klusē, es pat spamoju, lai kāds man kaut ko atbildētu, bet tāpat klusums, un katru spēli kuru es spēlēju kāds atslēdzās no spēles...

• Moondefender
      +1

Kad būsi pie 100 uzvarām tas apstāsies! smile_mini.gif Bet cilvēki tik un tā nerunās, vienīgā sazināšanās būs pingi! biggrin_mini2.gif

• e35
      0

Jau pie kādām 20wins nebūs pārāk daudz leaveru, un arī runāšana sāks notikt.

• Velnens
      0

Pēdējā laikā neesmu uzdošinājies viens dotu spelet, pagaidām ar kādu pa skypu runādams spēlēju biggrin_mini2.gif

• e35
      0

smagi izvilkām komandu, kā jau IPL nākamie uzvarētāji.

• Moondefender
        0

Nu vismaz ir ciešami slarka itemi! biggrin_mini2.gif Labāk tomēr bashera vietā būtu bkb, bet w/e! Vismaz nav shadowblade!^^

• e35
        0

Cool story vakars, jeb no IPL trenniņspēles. 

Sākumā pirmajās desmit minūtēs ar Pudgu iefīdojām BH, TH, un Riki, man bija 0/4 score, pēc kādām 3min BH disconektojas, kad game ir safe to leave pēc 5min no manas komandas diskonektojas 3 premade, un spēle paliek 2v4. Ap to laiku biju jau dabūjis kādus 4 kills un bija 4/4 score. Pēc tam nemanot ka ir 2v4 mēģināju defot vidus 2. turretu un nomiru, viņi aizpušoja un dabūja barakas, un gāja sist ancient turretus, taču ar Līnu nositām viņus visus un uztaisījām pretpushu un arī dabūjām viņu barakas. Pēc tam mēģināju sist pa vienam noklīdušos pretiniekus, un safīdojus kārtīgi. Pēc tam atkal izcēlās fight pie lejas barakām, un viņi arī tās dabūja, taču arī paķēru 2 viņējo. Pēc tam nākamais figt bija pie ancient turretiem kurus zaudējām, taču dabūjām atkal pretiniekus mirušus(Līnu arī), nedaudz nopušoju mid un gāju top, kur mūsu minioni bija pie viņu baraku turreta, dabūju abas barakas, bet tad paskatījos, ka biju aizmirsis par leju, un pretinieki uzvarēja spēli. sad_mini.gif sad_mini.gif sad_mini.gif sad_mini.gif

tl;dr: Slark best, bet minions OP.

• Moondefender
          0

1. Allways carry a TP!!
          2. Ja tu dominē un ir baserace nopērc divine! !!

• FromLove
        0

Kadsgrib c.mode party?

• pee see cee
          0

Gribu

• FromLove
          0

AICINI STEAM: niksg

• HenrihsT!
        0

Gribeejaas jau paķert divine rapier un aiziet backdooring, bet nesanāca kā vienā video sad_mini.gif

Laikam jasāk kapāt ar šiem hero, jo jēga teikt "i mid" nav jēgas, vienmēr kāds paķer drow/pudge/invoker un dodas mid.

• HenrihsT!
          0

Ohhh Tā bija sagrāve pār viņiem, tad jau lkm nekas īpašs sad_mini.gif Bet sākumā viņi bija vadībā, nu ok dabūšu krutāku pic ja sanāks biggrin_mini2.gif

• Moondefender
        0

Šitādi bļaģ pidari dotā! Mača vidū aiziet afk un paliek afk! reāli ir iespēja uzvarēt. Lohs nolīvo, visi pārējie paliek afk pēc viņa! Why? why?

• Mahjarrat
          0

Why, why can't you just tell it to your friends? (in the teamchat blum_mini.gif )

• Moondefender
            0

Tas nebija par tevi! ;D Pēc tam es ar henci vēlvienu uzkapājām. reāli varējām uzvarēt, bet lohi kotls un axe aizgāja afk. bot racks jau bijām izpušojuši! X_x

• FromLove
          0

Man gan labs mach.
          match id: 123405554
          i was PUDGE!
          i was in party with dut <3. biggrin_mini2.gif
          dabuju 2x rampage uz vinja ^^.

- 1 - 2 - 3 - ... - 119 - 120 - 121 - ... - 133 - 134 -