Ēdieni, to receptes un veidi

  • SuPeRgOvS
    0

    Ko lai sataisa no āboliem? Kautko vienkāršu.
    šoreiz gan sāļu nevajag crazy.gif

    • Space
      0

      Krāsnī cepti āboli, omnomnom

      • Mr Raccoon
        0

        Pārlieti ar kausētu cukuru.

    • Mr Raccoon
      0

      Ābolu kūka. Pamatā ieliec saldo mīklu. Pa virsu saliec ābolus (daudzums atkarīgs no mīklas daudzuma un gaumes), pārbes ar cukuru un kanēli.

    • daavis55
      0

      Ja aaboli nav svaigi, man vini neliekas eedami sad_mini.gif

    • Jesus
      0

      Nomizo - izņem serdi un apkaisi ar cukuru un kanēli, ieliec krāsnī līdz kļūst bŗuni, ēd.
      Profit!

      • pirtnieks3
        0

        Abolkūka: bļoda sagriezti āboli + 3-5 olas + ~300-350ml cukurs + 350-400ml milti.
        olas sākumā ar cukuru samaisa līdz viendabīgai baltai masa.( gaisīgākam variantam olas dz. ar cukuru sākumā atsevišķii + saputots baltums.) kad mīkla gatava pievieno ābolus un krāsnī iekšā.

      • SuPeRgOvS
        0

        Umm, man krāsns nav crazy.gif

        • Jesus
          0

          Uz pannas arī der mans variants, bet bišķiņ piedegs cukurs, takā panna jāmazgā uzreiz pēc tam.

          • pirtnieks3
            0

            Ielej ūdeni, lai sautējās un nepiedeg.

          • SuPeRgOvS
            0

            Kā var izcept ābolu uz pannas?

            • pirtnieks3
              +1

              Sautējot ūdens peldē, tev vajg lai viņi kļūst mīksti.

      • pirtnieks3
        0

        Pannā ar vāku ieliec ābolus, pielej ūdeni ~3cm, sautē, līdz paliek mīksti, pēctam bļodā iekšā ar saldo krējumu, cukuru un kul ar blenderi līdz iegūsti bēbju ābolu biezeni, superīga manta.