Kādi ir ieteikumi braunijiem? Domājam uztaisīt draudzenes mammai, jo nav ne mazāks nojausmas ko citu varētu dāvināt.
Kādu šokolādi? Tumšu / pienu? Brenda
Vienīgi problēma, ka panna (nu ar apaļajām malām, keramikas) ir diezgan liela.
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Ronalds 14.09.2018. 11:16 teica:
- 0
Mahjarrat 29.07.2018. 21:43 teica:
Šodien izdomāju pagatavot bubertu. Kādi ir jūsu Go-To deserti?
Ļoti aizdomājos par to, ka jaunajā dzīvoklī man ir štruntīga virtuve un īsti nav vēlmes neko diži gatavot dēļ tā. - 0
Ronalds 30.03.2018. 15:09 teica:
Kādas eļļas izmantojiet?
Esmu visu laiku pieradis pirkt olīveļļas, bet domāju, ka nav tik liela vajadzība tērēt 2x dārgāku naudu priekš olīveļļas, kas nav īsti paredzēta tam, ko es daru (cepju baigi)
Cik saprotu, tad saulespuķu ir diezgan pretīga piegarša? Vai arī tā bija rapšu?- 0
Normunds 30.03.2018. 15:27
Saulespuķu - cepšanai.
Olīveļļa - salātiem, makaroniem. Dažreiz arī cepu.
Čilli eļļa - zupām, gaļai.
Pa šīm brīvdienām vēlme uztaisīt melno ķiploku eļļu un sezama. - 0
YOUNG THUG 30.03.2018. 15:43
Cepeškrāsnī un salātiem olīvu, cepšanai rapšu/saulespuķu. Ja, prasi ražotāju, tad pārsvarā, kas uz akcijām.
- 0
Mahjarrat 10.04.2018. 11:28 teica:
Varbūt kādam ir kāda interesanta mazo keksiņu vai vieglu cepumiņu recepte?
- 0
Mahjarrat 03.04.2018. 17:22 teica:
Pirmo reizi cepu Baltās Šokolādes Brauniju, jeb Blondiju. Izdomāju uztaisīt ar magonēm.
Mana kļūda šoreiz bija izmontoju vaniļas cukuru parastā vietā un mīkla ļoti koda kaklā.
Bildes ielikšu kad izcepsies.
Vai ir mēģināts jūsu mājās? - 0
Shotcaller 23.02.2018. 17:36 teica:
Lūgšu palīdzību/padomu lielam pasākumam (aptuveni 30 cilvēki).
Kas ir lētāk: (1)pašam pirkt un taisīt salātus, gaļas, siera plates vai (2)pasūtīt visu?
Padalieties ar savu pieredzi un aptuvenām cenām gan tie, kuri taisīja paši, gan tie, kuri pasūtīja. Derēs jebkāds info, paldies.- 0
Shotcaller 23.02.2018. 17:45
Atbildēšu visiem uz reiz: dzimšanas dienas svinības, kur ēdiens nebūs baigā prioritāte, jo lielākoties būs 17-22 gadus veci jaunieši. Plānos ir pāris bļodas ar salātiem, gaļas plates, siera plates, suši (suši komplektu jau esmu noskatījis, tāpēc iepriekš nepieminēju).
Vobšem, tīri, lai sākumā kaut ko iemestu vēderā un pēc tam kā "zakuska".













