Ēdieni, to receptes un veidi

  • Ronalds
    0

    Kādas eļļas izmantojiet?
    Esmu visu laiku pieradis pirkt olīveļļas, bet domāju, ka nav tik liela vajadzība tērēt 2x dārgāku naudu priekš olīveļļas, kas nav īsti paredzēta tam, ko es daru (cepju baigi)

    Cik saprotu, tad saulespuķu ir diezgan pretīga piegarša? Vai arī tā bija rapšu?

    • Normunds
      0

      Saulespuķu - cepšanai.
      Olīveļļa - salātiem, makaroniem. Dažreiz arī cepu.
      Čilli eļļa - zupām, gaļai.
      Pa šīm brīvdienām vēlme uztaisīt melno ķiploku eļļu un sezama.

    • YOUNG THUG
      0

      Cepeškrāsnī un salātiem olīvu, cepšanai rapšu/saulespuķu. Ja, prasi ražotāju, tad pārsvarā, kas uz akcijām.

    • Whisper
      +3

      5w30

    • Static
      0

      Rapšu un saulespuķu eļļas nevaru ciest. Pārsvarā lietoju olīveļļu. Kokosriekstu eļļai arī nav ne vainas, vienīgais tā dārgāka.