Ēdieni, to receptes un veidi

  • Ronalds
    0

    Kādi ir ieteikumi braunijiem? Domājam uztaisīt draudzenes mammai, jo nav ne mazāks nojausmas ko citu varētu dāvināt.

    Kādu šokolādi? Tumšu / pienu? Brenda
    Vienīgi problēma, ka panna (nu ar apaļajām malām, keramikas) ir diezgan liela.

    • Burnsey
      -2

      Uz lēnas uguns THC, ja būs pārāk karsts, izgaros visa substance.

      • Ronalds
        0

        Jbl

        • Burnsey
          -1

          Atceries arī, ka pārāk daudz ned, apēd vienu gabaliņu un pēc 60 minūtēm tik otru, pat ja esi pieredzējis smēķētājs. Salīdzinoši ar pīpēšanu, ļoti vēlāk iedarbojas, bet daudz daudz spēcīgāk!

    • Mahjarrat
      0

      Šodien izdomāju pagatavot bubertu. Kādi ir jūsu Go-To deserti?

      Ļoti aizdomājos par to, ka jaunajā dzīvoklī man ir štruntīga virtuve un īsti nav vēlmes neko diži gatavot dēļ tā.

    • Ronalds
      0

      Kādas eļļas izmantojiet?
      Esmu visu laiku pieradis pirkt olīveļļas, bet domāju, ka nav tik liela vajadzība tērēt 2x dārgāku naudu priekš olīveļļas, kas nav īsti paredzēta tam, ko es daru (cepju baigi)

      Cik saprotu, tad saulespuķu ir diezgan pretīga piegarša? Vai arī tā bija rapšu?

      • Normunds
        0

        Saulespuķu - cepšanai.
        Olīveļļa - salātiem, makaroniem. Dažreiz arī cepu.
        Čilli eļļa - zupām, gaļai.
        Pa šīm brīvdienām vēlme uztaisīt melno ķiploku eļļu un sezama.

      • YOUNG THUG
        0

        Cepeškrāsnī un salātiem olīvu, cepšanai rapšu/saulespuķu. Ja, prasi ražotāju, tad pārsvarā, kas uz akcijām.

      • Whisper
        +3

        5w30

    • Mahjarrat
      0

      Varbūt kādam ir kāda interesanta mazo keksiņu vai vieglu cepumiņu recepte?

      • Whisper
        0

        Es pēdējā laikā ņemu fatavo mīklu no Rimi, gan keksiņu, gan slāņu un besu iekšā dažādas sasaldētas ogas. Dažreiz uztaisu saldo mērci no svaigā siera.
        20 min un keksiņi vai pīrādziņi gatavi.

        • Mahjarrat
          0

          Man nepatīk pirkt tās mīklas, jo it's not the same.

      • Niggah
        0

        Diemžēl tādas lietas negatavoju, taču vari padalīties ar savām.

      • Mahjarrat
        0

        Pirmo reizi cepu Baltās Šokolādes Brauniju, jeb Blondiju. Izdomāju uztaisīt ar magonēm.

        Mana kļūda šoreiz bija izmontoju vaniļas cukuru parastā vietā un mīkla ļoti koda kaklā.

        Bildes ielikšu kad izcepsies.
        Vai ir mēģināts jūsu mājās?

        • itsaprenk
          +1

          Esmu ēdis veikalā nopērkamu un bija diezgan meh, nekas īpašs.

        • Rifelz
          +2

          Esmu taisījis, vidu atstāju tādu žļurīgu ar šokolādi, sanāca garšīgāk mājās nekā restorānos un kafeinīcās kur esmu viņus pircis. Btw lietoju high-end Beļģijas balto šokolādi.

          • obsidian
            +3

            Nedacepts vidus braunijos ir masterrace.

        • Shotcaller
          0

          Lūgšu palīdzību/padomu lielam pasākumam (aptuveni 30 cilvēki).
          Kas ir lētāk: (1)pašam pirkt un taisīt salātus, gaļas, siera plates vai (2)pasūtīt visu?
          Padalieties ar savu pieredzi un aptuvenām cenām gan tie, kuri taisīja paši, gan tie, kuri pasūtīja. Derēs jebkāds info, paldies.

          • Shotcaller
            0

            Atbildēšu visiem uz reiz: dzimšanas dienas svinības, kur ēdiens nebūs baigā prioritāte, jo lielākoties būs 17-22 gadus veci jaunieši. Plānos ir pāris bļodas ar salātiem, gaļas plates, siera plates, suši (suši komplektu jau esmu noskatījis, tāpēc iepriekš nepieminēju).
            Vobšem, tīri, lai sākumā kaut ko iemestu vēderā un pēc tam kā "zakuska".

            • jankoms
              -2

              Uzhu*ari rosolu

        1 - 2 - 3 - ... - 93 - 94 - 95 -