Ēdieni, to receptes un veidi

  • Moondefender
    0

    Kādos ēdienos izmanto adžiku?

    • Sapienta
      0

      Patēvs pie gaļas liek klāt. Man pašam viņa liekas pretīga.

      • Moondefender
        -1

        Man jau ar liekas pretīga! biggrin_mini2.gif Bet es domāju, ka moš ar kādiem ēdieniem varētu garšot labi!

      • Hibs
        +1

        Adžika ir nolāpīti lieliska mērce. It sevišķi Pūres taisītā. Protams, tā nav jāliek daudz klāt, tā ir tikai piedeva. Lieliski garšo kopā ar gaļas ēdieniem.

    • faits1
      0

      Es viņu gandrīz visam leiku klāt- zupām, griķiem, makaroniem. Esmu atkarīgs no tām visām mērcēm.

    • Static
      0

      Es laikam viņu tik ilgi neesmu ēdis, ka pat neatceros, kā tā garšo.

    • obsidian
      +1

      Ar cūkgaļas šašliku.

    • Space
      0

      Es parasti lietoju pie gaļas ēdieniem.