Ēdieni, to receptes un veidi

  • Ridiculus
    0

    Izvārīju mannu. Nu redzēs, kas man ir sanācis. Pirmo reizi vārīju. Mēģināju uz ūdens, lai piens netiktu izlietots veltīgi, ja man nekas nesanāks, tāpēc garša varētu būt mazliet neitrālāka, bet domāju, ka ar ievārījumu būs OK. Jāiet garšot. smile_mini.gif

    • Jesus
      0

      Kad es vāru mannā vienmēr pielieku par daudz un tad ēdu kādas 4 dienas un tāpat pusi izmetu ārā jo paliek vecs :/

    • Ridiculus
      0

      Man nav tādas kastroles, lai es izvārītu par daudz. biggrin_mini2.gif

      Tātad, kamēr dzisa, mazliet sabiezēja, bet ne pietiekami, lai to varētu baudīt pilnvērtīgi. Nenovērtējām ūdens "šķidrumu" (ja vārītu pienā, iebērtais mannas daudzums būtu pat ļoti OK). Varēja vairak iebērt cukura. Bet visā visumā, ir OK. Jāpagaršo ar ievārījumu.

    • Rocky__Lv
      0

      Cik nu es vāru, tad tikai pienā. Auzu pārslas, griķu pārslas vēl var vārīt ūdenī, bet ar pienu - pavisam cita lieta. smile_mini.gif

      • Ridiculus
        0

        Nu es negribēju pazaudēt veselu litru piena, izvārot negaršīgu putru. Pirmo reizi tomēr vārīju. Nākamreiz vārīšu pienā, simts punkti!

    • Mahjarrat
      0

      Zinkādēļ ir Vienmēr jāēd Manna un Vinegrets?
      Jo vēlāk, manna nāk ārā viegli, bet vinegrets ļoti skaisti.

      • Ridiculus
        0

        Man nav ne jausmas, kāpēc tavs pirmais teikums ir uzrakstīts tik ļoti nepareizi..