Izvārīju mannu. Nu redzēs, kas man ir sanācis. Pirmo reizi vārīju. Mēģināju uz ūdens, lai piens netiktu izlietots veltīgi, ja man nekas nesanāks, tāpēc garša varētu būt mazliet neitrālāka, bet domāju, ka ar ievārījumu būs OK. Jāiet garšot.
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Ridiculus 28.09.2012. 15:03 teica:
- 0
Man nav tādas kastroles, lai es izvārītu par daudz.
Tātad, kamēr dzisa, mazliet sabiezēja, bet ne pietiekami, lai to varētu baudīt pilnvērtīgi. Nenovērtējām ūdens "šķidrumu" (ja vārītu pienā, iebērtais mannas daudzums būtu pat ļoti OK). Varēja vairak iebērt cukura. Bet visā visumā, ir OK. Jāpagaršo ar ievārījumu. - 0
Cik nu es vāru, tad tikai pienā. Auzu pārslas, griķu pārslas vēl var vārīt ūdenī, bet ar pienu - pavisam cita lieta.


Ridiculus


