No rīta aplēju auzu pārslu biezputru. Nebiju gaidījis, ka būs tik garšīgi. Ar siermaizīti vispār ir super!
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Man putra izrādījās bija ar ogu un kaut kādiem vēl gabaliņiem.
- 0
Es arī gribu brokastis.
- 0
Viņa arī ir jānopērk.
Un lai arī cikos celtos, man nekad nepietiek laika.
- 0
Es parasti pieceļos un secinu, ka nekam nav laika, lai pagatavotu, ja es pieceļos ātrāk, tad atkal nav ko uz maizes likt utt., brokastis jau pāris gadus nav ēstas, vajadzētu atsākt vispār.
Nopirkt jau nav problēma, bet es zinu, ka neapēdīšu no rīta, vai nu ieoriekš vai arī nebūs laika un atkal pa dienu apēdīšu.
- 0
Mr Raccoon 02.10.2012. 10:38 #
Es brokastis gandrīz vispār neēdu. Ja ēdu, tad tikai biezpiena sieriņu.
- 0
Pusdienās - griķi. Es sāku apsvērt domu, ka putras ir varen garšīgas..
- 0
Easy. Uztaisi vai nu pats majonēzi vai arī uztaisi krējuma mērci. Mans tēvs taisa vienkārši neiedomājami izcilu krējuma mērci priekš gandrīz jebkādiem tāda veida salātiem. Krabji, rosols, valmieras, siera un vēl salāti paklanās priekšā mana tēva mērcei (lol unintended pun)
- 0
Nu, es īsti nevaru pateikt, viņa ir jātaisa pēc garšas. Bet jauc kopā ritīgi trekno salātu kefīru, 7 vai 8procentīgais kopā ar mārrutkiem(tie, kas burciņās) un sinepēm. Liek sāli un piparus klāt pēc garšas, var vēl likt visādas garšvielas, ja garšo karijs u.t.t, bet nekādā gadījumā nedrīkst pārspīlēt ar mārrutkiem vai sinepēm, vajag dabūt pareizo garšu.

Ridiculus