Ēdieni, to receptes un veidi

• Ridiculus
    0

No rīta aplēju auzu pārslu biezputru. Nebiju gaidījis, ka būs tik garšīgi. Ar siermaizīti vispār ir super!

• Static
      0

Ar ievārījumu vēl labāk.

• Ridiculus
      0

Man putra izrādījās bija ar ogu un kaut kādiem vēl gabaliņiem. smile_mini.gif

• Mr Raccoon
        0

Tas jau tā kā muslis.

• Ridiculus
          0

Nē.. Tur nav tik daudz ogu un augļu, lai būtu muslis. Anyway, supergaršīgi un superveselīgi.

• shevijs
      0

Es arī gribu brokastis. cray_mini2.gif

• Ridiculus
        0

Celies ātrāk. Kā piecēlies, uzvāri ūdeni. Kamēr vārās - rīta tualete, saklāj gultu etc. Kad ūdens uzvārījies aplej, uztaisi 2-3 maizītes un putra gatava. smile_mini.gif

• shevijs
        0

Viņa arī ir jānopērk. cray_mini2.gif Un lai arī cikos celtos, man nekad nepietiek laika. cray_mini2.gif

• Ridiculus
          0

Santīmi.

• shevijs
          0

Es parasti pieceļos un secinu, ka nekam nav laika, lai pagatavotu, ja es pieceļos ātrāk, tad atkal nav ko uz maizes likt utt., brokastis jau pāris gadus nav ēstas, vajadzētu atsākt vispār. biggrin_mini2.gif
          Nopirkt jau nav problēma, bet es zinu, ka neapēdīšu no rīta, vai nu ieoriekš vai arī nebūs laika un atkal pa dienu apēdīšu. biggrin_mini2.gif

• Ridiculus
            0

Man pietiek ar 45 min, lai visu izdarītu šorīt no rīta.

• shevijs
            0

Modinatajs 40 minutes pirms autobusa, nekad nesanak laiks.

• shevijs
            0

Piemeram sodien biju apnjemies uzcept kadu olu, jo neka cita isti nebija, bet kad tiku lidz ledusskapim, laiks vairs nepietika. biggrin_mini2.gif

• Ridiculus
              0

Nu bet tu dzīvo ar vecākiem, ne? Varētu palūgt, lai viņi tev to olu uzcep? Vai sataisi maizītes jau vakarā un no rīta izvelc no ledusskapja un ar tēju paēd.

• shevijs
              0

Pagaidām jau jā, bet man ir ļoti patstāvīga dzīve, piedevām, es vienmēr ceļos pirmais, kamēr pārējie guļ, protams, ja mamma kādreiz pieceļas ar mani vienlaikus, vienmēr piedāvā kaut ko uztaisīt brokastīs. Nekas, rīt es patiešām sev uzcepšu olas brokastīs. smile_mini.gif

• Mr Raccoon
      0

Es brokastis gandrīz vispār neēdu. Ja ēdu, tad tikai biezpiena sieriņu.

• shevijs
        0

Un aglju teja, lidz kadai 8. klasei katru ritu sadi.

• Ridiculus
      0

Pusdienās - griķi. Es sāku apsvērt domu, ka putras ir varen garšīgas.. smiley-surprise.png

• shevijs
        0

Griki gan ir pretigi, ja vien nesataisa ar episku galas merciti.

• Ridiculus
          0

Man garšo visas putras. Varbūt rīsu putra mazāk, bet ar siermaizīti ir OK. Un ar griķiem pašlaik uzkodu to pašu siermaizīti, kotleti un krabju salātus.

• pure787
      0

Krabju salātus pats taisi?

• Ridiculus
        0

Bija sagriezta masa. Vienkārši sajaucu ar majonēzi. Pašam nebūtu laika tā ņemties. No mājām atvedu.

• pure787
      0

MAJONĒZE IR ĻOTI NEVESELĪGA MISTER VESELĪGAIS!!

Jā, caps palīdz šajā gadījumā.

• Ridiculus
        0

Zinu. Bet kā tu man iesaki izveidot krabju salātus bez majonēzes?

• pure787
      0

Easy. Uztaisi vai nu pats majonēzi vai arī uztaisi krējuma mērci. Mans tēvs taisa vienkārši neiedomājami izcilu krējuma mērci priekš gandrīz jebkādiem tāda veida salātiem. Krabji, rosols, valmieras, siera un vēl salāti paklanās priekšā mana tēva mērcei (lol unintended pun)

• pure787
      0

Nu, es īsti nevaru pateikt, viņa ir jātaisa pēc garšas. Bet jauc kopā ritīgi trekno salātu kefīru, 7 vai 8procentīgais kopā ar mārrutkiem(tie, kas burciņās) un sinepēm. Liek sāli un piparus klāt pēc garšas, var vēl likt visādas garšvielas, ja garšo karijs u.t.t, bet nekādā gadījumā nedrīkst pārspīlēt ar mārrutkiem vai sinepēm, vajag dabūt pareizo garšu.

• Ridiculus
        0

Skaidrs.. Nu es majonēzi ēdu tikai salātos. Tāpēc neuztraukšos par to daudzumu, ko ielieku salātos, ja parasti to produktu vispār nelietoju.