Ēdieni, to receptes un veidi

  • pure787
    0

    Oh, yes, gogelmogels, aaaah ooohh..

    • Ridiculus
      0

      Kas tās par gastronomiskajām izvirtībām?

    • pure787
      0

      Tas ir kaut kas ļoti, ļoti salds. Olu dzeltenums sakults ar cukuru, līdz cukurs izšķīst. Tas ir tākā ēst kaut ko nenormāli saldu un garšīgu. Māte stāstīja, ka viņas dvīņu brālis esot taisījis viņu visu laiku, kad bija mazs, pamēģināju, baigi labais! smile_mini.gif

    • pure787
      0

      Taisu bezē cepumus, jes.

    • Ridiculus
      0

      Un ko tālāk? Vienkārši sakult olu dzeltenumu ar cukuru?

    • pure787
      0

      Jā, līdz viņš paliek ļoti biezs, tākā bezē cepumu masa, bet tā, lai nejūt cukuru. Uz vienas olas ~3 tējkarotes cukura.

    • Zaps
      0

      Man tāds garšo, bet es lieku vairāk par 3 karotēm cukura un man parasti ir slinkums sakult viņu līdz galam..

    • pure787
      0

      Nu, 4 karotes ir ok.

    • Mahjarrat
      0

      Sen neesmu ēdis. Laikam uztaisīšu.

    • Zaps
      0

      Man mājās nav olu. Besī, jāiet uz veikalu.

    • pure787
      0

      Pēc minūtēm 15 - 20, būs gatava pirmā panna ar bezē cepumiem smile_mini.gif ))))

      • Mahjarrat
        0

        Viņi nav TIK garšigi, ja tev nav viena e-viela, kurai nummuru es aizmirsu... Man viņa kautkur skapī ir. Viņa padara viņus mīkstākus.

    • pure787
      +1

      Kas tie par bezē cepumiem, kuri ir mīksti?

      • Mahjarrat
        0

        Ne tādā ziņā. Vidiņā.