Ēdieni, to receptes un veidi

  • SuPeRgOvS
    0

    Ko lai iesāk ar želatīnu?

    • Eduards
      -1

      Apēd. problem?

      • SuPeRgOvS
        0

        Nedomāju ka būs labi...

    • Mahjarrat
      0

      Uzbriedini aukstā ūdenī. (Ūdeni vajag 2x vairāk kā želatīnu, jābriedina vislabāk ir krūzītē.)

      Tad izkausē ūdens peldē.

      Atdzesē līdz ~30*C un tad pievieno putukrējumam kuram pievienots vaniļas ekstrakts (nu pēc garšas).

      Kārtīgi izmaisi.

      "Ielej" kādā bļodā un liec ledusskapī.

      Tadā: Tev ir Vaniļas krēms.

      • Mr Raccoon
        0

        Ak tad tā viņu taisa...

        • Mahjarrat
          0

          Nezināji? Man aizvakar sanāca želatīnu atdzesēt līdz ~5*C un tad viņš bija želejā biggrin_mini2.gif
          Tāds: