Ēdieni, to receptes un veidi

  • Hibs
    0

    Ak dievs, kāpēc es vienmēr tā sūkāju, ja kaut kas jācepj uz pannas? vienmērkrītu galējībās. garšvielas nav gana daudz vai arī ir pārsālīts, ar eļļu tas pats. plus vēl gandrīz vienmēr turu par ilgu un piededzinu. sad_mini.gif
    ja kādreiz kaut kas jātaisa cepeškrāsnī, tad gan parasti viss ir ok, bet uz pannas... vienkārši katastrofa.

    • Mahjarrat
      0

      Tas ir normāli. Tehniku var iemācīties visi. Bet to, vai ir īsts talans un potenciāls uz to, var pateikt pirmajās reizēs. Tas attiecas arī uz mājām, tev gatavošana būs jāatstāj sievas ziņā :]

      • Zaps
        0

        Manuprāt, pilnīgi visu var iemācīties. Ar laiku rodas tā mēra sajūta visam. Ja padomāju, kā es agrāk gatavoju, un kā tagad.. Nevar pat salīdzināt.

      • slowhands
        0

        Tu sūkā kādam, kad taisi kko uz pannas? biggrin_mini2.gif

        • Mahjarrat
          -2

          It'z not fanī

        • slowhands
          0

          Labi, lai labotos - viss nāk ar laiku... Un jaunu pannu.. biggrin_mini2.gif

      • Persepolis
        0

        Jā, ir gadijies nevis izcept, bet teju vai izvārīt eļļā. Ir dienas, kad labāk neiet pie plīts.

      • Space
        0

        Pagaidām neko neesmu piededzinājis, bet pāris reizes steiku nedaudz pārcepu...