Ak dievs, kāpēc es vienmēr tā sūkāju, ja kaut kas jācepj uz pannas? vienmērkrītu galējībās. garšvielas nav gana daudz vai arī ir pārsālīts, ar eļļu tas pats. plus vēl gandrīz vienmēr turu par ilgu un piededzinu.
ja kādreiz kaut kas jātaisa cepeškrāsnī, tad gan parasti viss ir ok, bet uz pannas... vienkārši katastrofa.
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Hibs 25.02.2013. 15:15 teica:
- 0
Tas ir normāli. Tehniku var iemācīties visi. Bet to, vai ir īsts talans un potenciāls uz to, var pateikt pirmajās reizēs. Tas attiecas arī uz mājām, tev gatavošana būs jāatstāj sievas ziņā :]
- 0
Persepolis 25.02.2013. 21:00 #
Jā, ir gadijies nevis izcept, bet teju vai izvārīt eļļā. Ir dienas, kad labāk neiet pie plīts.


Rocky__Lv



