Ēdieni, to receptes un veidi

  • Maulaj
    0

    Kāda tipa nažus jūs izmantojat ikdienā un kāda materiāla un ar ko asinat? smile_mini.gif

    • Mazuliits
      0

      Nopērku parastu nazi un ar izkapšu asināmo hujāriju, ir ok.

    • Hibs
      +1

      Galoda. un izmantojam tos nažus, kas kāda no lielveikaliem gāja pa uzlīmēm (man šķiet, ak maxima, bet neesmu drošs), ir ok. nerūsošā tērauda, ja nemaldos.

      • Maulaj
        0

        Es vairāk par pašu galu, spals, laikam saucās, kāda veida ir? Man ir gan plastmasas, kur iekšā asmens plastmasā, gan tas kniedētais(neiesaku,pēc laika ļurkājas ārā) un tīrs metāls, viena veida.

      • Zaps
        0

        Patīk lietot nerūsējoša tērauda nažus ar sakausēto spalu. Ļoti ērti šķiet Fiskars naži, kuriem ap spalu ir arī gumija maksimālai berzes nodrošināšanai, kā arī, ja nemaldos, visiem Fiskars produktiem ir mūža garantija.

        Asinu ar galodu. Mājās, ja nav galodas, asinu ar cita naža palīdzību.

      • Space
        0

        No Rimčika par uzlīmēm tika iepirkti. Asinu ar galodu vai arī pret šķīvja dibenu.