Ēdieni, to receptes un veidi

  • kamaziK
    0

    Jautājums..
    Kad cepjat vistu cepeškrāsni vai stilbiņus, tad jūs aplaistat nedaudz ar Olīvu eļļu?
    Es jā, jo tad paliek nedaudz tā āda kraukšķīgāka un pati vista labāk garšo..

    • plaisugalva
      +1

      Es parasti uz kādām 5min atstāju majonēzes un sojas mērces marinādē un ielieku maisā, tad eļļa nav vajadzīga. Un arī pusprocesā pārduru maisu, lai paliek kraušķīgs. smile_mini.gif

      • Mahjarrat
        0

        Citronu/medus mērce vistai ir vislabākais. Nepatīk man cept veselu vistu, bet filejas ir OP.

        • kamaziK
          0

          Arī cep tajos maisiņos, vai pievienosies man, kam patīk labāk bez maisiņa cept? biggrin_mini2.gif