Ēdieni, to receptes un veidi

• Fidoo
    0

Cūkas sirds garšo praktiski tāpat kā aknas. smile_mini.gif Vakar māsa sataisīja foršu mērcīti, laikam pirmo reizi sirdi ēdu.

• Maulaj
      +1

Sirds ir diezgan garšīgs subprodukts. Ļoti labi garšo novārīts, pēc tam samalts un ar garšvielām, sīpolu, ķiploku apcepts sviestā un likts pildītajās pankūkās wink_mini.gif

• Fidoo
        0

Māsa iztika ar vienkāršu apcepšanu. Garšvielas pats par sevi. Klāt apcepti burkāni un sīpoli. Nu un tad tas viss mērcītē.

• Hibs
      0

Ja tā pavisam godīgi, man visi tie subprodukti pat garšo vairāk par vienkārši gaļu, ja ir normāli pagatavots. Akniņas, mēle, šņukurs/auss, niere (tur gan čakars ar pagatavošanu), vistu guziņas - ņamm!

• Space
      0

Cepti kartupeļi ar vistu sirdīm. Nommmmm

• Ramekin
        0

Ojā, šo man viena ir cienājusi. Tiešām gardi, kaut gan teikšu tā - pašam psiholoģiski bija grūti kaut ko tādu ēst. Esmu pārāk pieradis ēst tādus gaļas produktus kā kotletes, karbonādes, filejas un tamlīdzīgi.

• Hibs
          0

Psiholoģiski grūti ko tādu ēst? bitch, please. psiholoģiski grūti ir beigt ko tādu ēst, ja uz pannas/šķīvi vēl kaut kas ir, bet vēderā nav vietas.

• Ramekin
            0

Heh, tā jau būtu labāk. Ai, tiešām nezinu, kāpēc man prāts liek domāt, ka ēst sirdis ir dīvaini (to pašu varu attiecināt uz dažiem taviem pieminētajiem subproduktiem). Lai lieki sevi nečakarētu, vienkārši tos produktus ignorēju, tāpat bez problēmām varu ēst daudzus citus gaļas produktus.