Cūkas sirds garšo praktiski tāpat kā aknas.
Vakar māsa sataisīja foršu mērcīti, laikam pirmo reizi sirdi ēdu.
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Fidoo 08.04.2014. 12:42 teica:
- +1
Sirds ir diezgan garšīgs subprodukts. Ļoti labi garšo novārīts, pēc tam samalts un ar garšvielām, sīpolu, ķiploku apcepts sviestā un likts pildītajās pankūkās
- 0
Cepti kartupeļi ar vistu sirdīm. Nommmmm
- 0
Ojā, šo man viena ir cienājusi. Tiešām gardi, kaut gan teikšu tā - pašam psiholoģiski bija grūti kaut ko tādu ēst. Esmu pārāk pieradis ēst tādus gaļas produktus kā kotletes, karbonādes, filejas un tamlīdzīgi.
- 0
Psiholoģiski grūti ko tādu ēst? bitch, please. psiholoģiski grūti ir beigt ko tādu ēst, ja uz pannas/šķīvi vēl kaut kas ir, bet vēderā nav vietas.
- 0
Heh, tā jau būtu labāk. Ai, tiešām nezinu, kāpēc man prāts liek domāt, ka ēst sirdis ir dīvaini (to pašu varu attiecināt uz dažiem taviem pieminētajiem subproduktiem). Lai lieki sevi nečakarētu, vienkārši tos produktus ignorēju, tāpat bez problēmām varu ēst daudzus citus gaļas produktus.






