Ēdieni, to receptes un veidi

  • Hibs
    +1

    Nesen pamanīju, ka no maksimām pazudusi Agnesi un Garofalo pasta (jeb makaroni). Dikti žēl, jo tie, manuprāt, bija vieni no labākajiem cenas un kvalitātes attiecības ziņā. Par laimi Divella un La Molisana vēl joprojām ir nopērkami. Barilla arī ir labi, taču maksā gandrīz 2x dārgāk. Pasta Zara, Italpasta un Dobeles Dzirnavnieks man ir sagādājuši diezgan lielu vilšanos.
    Kā jums - kādas firmas makaroni ir iecienītākie un kur tos var iegādāties? Un varbūt kādā citā veikalu tīklā joprojām var nopirkt Agnesi?

    • The 37
      0

      Es prakstiski ēdu visus, bet ne optima līnija un tos, kuri maximā, laikam, maksā 36 centi.

    • Earthquake
      0

      Nekad neskatos noteiktu firmu, ņemu uz dullo, ja ņemu, īpaši uz to neiespringstu 

    • Ramekin
      0

      Garofalo un Barilla ir mani favorīti. Agnesi neesmu pievērsis uzmanību, būs kādreiz jāpaņem, ja redzēšu. Nesen rimikā uz atlaidi biju paņēmis, ja nemaldos, De Cecco pastu. Lieliski makaroni, varbūt pat paši labākie, kādus esmu ēdis, vienīgi cena sit pa maku - bez atlaides dārgāki par Barilla pastām.