Ēdieni, to receptes un veidi

  • Mr Raccoon
    0

    Kā dabūt, lai gaļa cepot nav sausa? Mēģinu dažādas marinādes un visu laiku sanāk pasausa.
    Kā arī, kā pareizi būtu jācep steiks?

    • Hibs
      0

      Nepārcep.

    • Hidden driver
      0

      Cep cepeškrāsnī iekš cepam maisa ar kkādiem mitriem dārzeņiem, burkāni paprika.

    • EvoL
      0



      Ietin galu folija, samet darzenus un garsvielas un baz krasni, tik neta paskaties cik ilgi un kadaa temperaturaa.

    • Styrnucis
      0

      Mana saderinātā cūkgaļu un liellopa gaļu uz pannas tikai ar sīpolu vien sasautē tā, ka šķiet, ka tā gaļa kūst uz mēles. Rezultātā ir labi apcepusies, bet tajā pašā laikā ļoti sulīga.

    • Mahjarrat
      0

      Pirmkārt skaties kādu gaļu nopērc. Pašai gaļai jābūt no laba dzīvnieka. Gaļai jābūt arī no pareizās vietas, t.i. Muguras, ja taisi karbonādes utt.

      Marināde galvenokārt gaļai dod nevis sulīgumu bet garšu.

      Cep mazākos grādos, pirms bāz krāsnī, aprauj uz pannas.