Ēdieni, to receptes un veidi

  • lakrica
    0

    Kā pagatavot broilera šķiņki, es viņu tagad jau atsaldēju. Kas man jadara?

    • Hibs
      0

      Izdomā, ko no tā vēlies taisīt. Vari vienkārši iemarinēt garšvielās un cepeškrāsnī smuki sacept. Vari atkaulot, no kauliem buljonu uzvārīt (noderēs citur). No gaļas var uztaisīt karbonādes. Man patīk tām pa virsu vēl cukini un sieru likt, riktīgi labi garšo. Vari sagriezt palielākos gabalos, iemarinēt ar dillēm, sāli, pipariem, sarkanajiem sīpoliem un uztaisīt vistas šašliku. Var sagriezt strēmelītēs un izmantot wokā/paeljā/plovā/risoto.
      Idejas, ko darīt ar vistu šķiņķīšiem, ir tūkstošiem.

      • lakrica
        0

        Man ir atkauloti. Kā uztaisit marinādi, a viņus virnkarsi nevar cept uzreiz

        • Hibs
          0

          Marinādes ir dahuja un visdažādākās. Vari cept arī vienkārši uzreiz, ja vēlies.