Ēdieni, to receptes un veidi

  • Mahjarrat
    +1

    Nekad nelieciet burkānus iekšā Gurķu, tomātu un olas salātos. Domāju, ka būs garšīgi, neaizdomājos, ka burkāni ir tik cieti, ka sabojā salātus.

    • sykerz
      0

      Izvāri tos burkānus, ja tādi tev arī garšo (kaut vai ne loti, tik lai mikstaki paliek, also pamegini minimali apceptus)

      • Mahjarrat
        +1

        @sykerz Es izdarīju eksperimentu vienkārši. Un it kā zināju, kā nekā esmu vairāk kā piecus gadus kopumā mācījies un praktizējis arī. Bet nu mūžu dzīvo, mūžu mācies.

    • Hibs
      0

      Depends. Kā griezi burkānus? Ar kartupeļu mizojamo (speed peeler) sagriežot plānās, plānās šķēlēs arī tāda tipa salātos burkāni ir pat ļoti ok, jo sevišķi, ja bāze būs ledus salāti/rukola un kas tamlīdzīgs un gurķi arī griezīsi tādā veidā. Redīsi, svaigas bietes arī.
      Kaut kādos kubiciņos vai sarīvēti burkāni gan būs totāli garām, jā.