Ēdieni, to receptes un veidi

  • HenrihsT!
    +2

    Karstais saldējums

    Pavisam vienkārši:
    Sasmalcina kelokšus
    Izveido saldējumu bumbiņu, kuru izripina pa pārslām, tad es sakūlu olu(1/3ola uz 1 bumbu sanāk ~), izripināju pa olu tad atkal kelokšos, ieliku saldētavā uz stundu. uzvārīju eļļu uz 150+ grādiem un ieliku iekšā uz 15-20sec eļļā.
    izmantoju zemeņu mērci ko mamma bija sasaldējusi, uzsildīju mikrenē fiksi, lai silta tikai.
    un wholaa, super gardi. gan jau ir daudzi veidi kā pagatavot, bet šis sanāca labi.

    • White Rose
      0

      Šitādu tik restorānā biju ēdis, nezināju, ka tik viegli pagatavojams.

      • HenrihsT!
        +1

        Pagāšo ned biju krogā, kur pasūtīju šo pa 3eur saldajā. Tāpēc arī izdomāju.
        Worth

    • Mahjarrat
      0

      Šis ir the best thing ever.

      TIP for newbies - Tu vari sasaldēt ļoooooooooooooooooooti daudz saldējuma bumbu laicīgi. Mēs kad mājās vārījām, sataisījām 20litrus ar saldējumu bumbās, jo esam padaudz cilvēki biggrin_mini2.gif Un kā sagribās  => uzsildi eļļu, izvelc no saldētavas un izvāri.