Pavisam vienkārši:
Sasmalcina kelokšus
Izveido saldējumu bumbiņu, kuru izripina pa pārslām, tad es sakūlu olu(1/3ola uz 1 bumbu sanāk ~), izripināju pa olu tad atkal kelokšos, ieliku saldētavā uz stundu. uzvārīju eļļu uz 150+ grādiem un ieliku iekšā uz 15-20sec eļļā.
izmantoju zemeņu mērci ko mamma bija sasaldējusi, uzsildīju mikrenē fiksi, lai silta tikai.
un wholaa, super gardi. gan jau ir daudzi veidi kā pagatavot, bet šis sanāca labi.
Ēdieni, to receptes un veidi
- +2
HenrihsT! 28.02.2017. 18:11 teica:
- 0
White Rose 28.02.2017. 18:14 #
Šitādu tik restorānā biju ēdis, nezināju, ka tik viegli pagatavojams.


Bodnieks
SJohnson
Rocky__Lv


