Ēdieni, to receptes un veidi

  • SkitsVicious
    0

    Iedodiet kādus pro-tips tiramisu taisīšanā. Iepriekšējo reizi, kad taisīju, bija pārāk šķidrs.

    • Mahjarrat
      +1

      Krēmu sataisi pareizā konsistencē. Jauc uzmanīgi lietas klāt sieram, vienmēr jau var pielikt vēl.
      Putojot olu baltumus, traukam jābūt ir aukstam, pieliec mazliet sāli, lai iznāk stingras putas, viņas iecilā nevis iemaisi.
      Pirkstiņi vai biskvīts? Pirkstiņus kafijā nemērcē, kafiju ielej bļodiņā, un ar pirkstiņiem izbrauc takā cauri, iedomājies, ka pirkstiņš ir kuģītis, un brauc pa kafijas virsu. No abām pusēm.

       

      Ja ir kādi jautājumi, do ask.

      • Hibs
        +2

        Vēl citas lietas: mērcē aukstā kafijā, nevis karstā. Vislabāk tiramisu gatavot iepriekšējā dienā, lai pa nakti ledusskapī nostāvas un ievelkas. Tad arī būs stingrāks nekā pirms pusstundas taisīts.