Sestdien atzīmēju savu neseno dzimšanas dienu, kam par godu cita starpā arī uzcepu burkānkūku. Garšas un faktūras ziņā bija precīzi ta kā vēlējos, taču pie kūku dekorēšanas prasmēm gan man vēl vajadzētu bišķīt piestrādāt.
Un bilžu uzņemšanas prasmēm.

Ēdieni, to receptes un veidi
- +5
Hibs 03.04.2017. 20:11 teica:
- 0
Izskatītos daudz labāk, ja tiktu pārbētas ogas kvantumā virsū.
Diezgan sausa izskatās.Bet still nice!
- 0
Šai kūkai tas būtu pat ļoti lieki, manuprāt. Es drīzāk domāju, ka vajadzēja apakšējai plātnei menisku nogriezt, lai ir taisna, un to nogriezto daļu drupačās sadalīt. Pielikt vēl klāt smalkāk kapātus valriekstus un ar to izrotāt sānus.
Ar sausumu gan viss bija perfektā kārtībā.Droši vien mēģināšu pēc kāda mēneša or so vēlreiz.


Bodnieks
SJohnson
Rocky__Lv


