Ēdieni, to receptes un veidi

  • Hibs
    +5

    Sestdien atzīmēju savu neseno dzimšanas dienu, kam par godu cita starpā arī uzcepu burkānkūku. Garšas un faktūras ziņā bija precīzi ta kā vēlējos, taču pie kūku dekorēšanas prasmēm gan man vēl vajadzētu bišķīt piestrādāt. biggrin_mini2.gif Un bilžu uzņemšanas prasmēm.

    • Ronalds
      0

      Izskatītos daudz labāk, ja tiktu pārbētas ogas kvantumā virsū.
      Diezgan sausa izskatās.

      Bet still nice!

      • Hibs
        0

        Šai kūkai tas būtu pat ļoti lieki, manuprāt. Es drīzāk domāju, ka vajadzēja apakšējai plātnei menisku nogriezt, lai ir taisna, un to nogriezto daļu drupačās sadalīt. Pielikt vēl klāt smalkāk kapātus valriekstus un ar to izrotāt sānus.
        Ar sausumu gan viss bija perfektā kārtībā.

        Droši vien mēģināšu pēc kāda mēneša or so vēlreiz.

    • Mahjarrat
      0

      Es valriekstus neliktu. Man valrieksti un kūka ir divas dažādas lietas biggrin_mini2.gif