Ēdieni, to receptes un veidi

  • Mahjarrat
    0

    Plānoju izcept zemeņu-rabarberu plātsmaizi. Pirmdien pirmā brīvdiena cermas būs, aiziešu uz tirgu.
    Darbā draugi sakārdināja.

    Kas jums jauns virtuvē?

    • Styrnucis
      +3

      Sieviete. 11.png

       


      Pajokoju. Nav jauna. Tā pati.

      Aizvakar sataisījām siltos vistas salātus:
      Vistas fileja sacepta ar garšvielām
      Ķīnas kāposts
      Šampinjoni
      Grauzdiņi
      majonēze

      Nekas īpašs, bet baigi labi iet iekšā.

      • Mahjarrat
        -1

        Vistas fileja ir amazing shit, ja variē ar garšvielām. Kādreiz pamēģini, uz pannas sacept sīpolus ar sāli līdz caurspidīgi, bet vajag vienīgi daudz. Un tad tajos sīpolos iekšā cept garšvielotu vistu!

    • Arnis
      0

      Mamma bija uztaisījusi rabarberu plātsmaizi, bet bija pārāk skāba.

      • Mahjarrat
        -1

        Skāba is good. Pasaki, vai pats pieliec, sviesta drupačas. Makes it sweet.

        • Arnis
          +1

          Bija ar krējumu. Kad ir āboli, tad ar viņiem taisa+krējums, tad gan ir garšīgi.

          • Mahjarrat
            -1

            Ābolmaize is totally different. Citas sastāvdaļas. biggrin_mini2.gif

    • milibs
      0

      Šodien intereses pēc pamēģināju cūkgaļas marinādei pielikt mājas taisītu adžiku. Neatceros kur izlasiju, ka dodot foršu asumu un izteiktu garšu. Kādam ir bijusi pieredze ar ko šādu?