Ēdieni, to receptes un veidi

  • Whisper
    0

    Laiku pa laikam likšu mazas un neparastas receptes.
    Pirmā recepte: Kā pagatavot Tar-Tar.
    Tar-Tar ir poļu nacionālais ēdiens. Galvenais elements ir jēla gaļa. Staigā leģendas, ka poļu jātnieki gaļu lika zem sēdekļa, tādā veida jājot uz zirga to pakāpeniski atdauzot, līdz gaļu varēja sakošļāt.
    Kas jums būs vajadzīgs:
    Gaļa, vēlams faršs (malta gaļa), varat ņemt arī karbonādi, tikai tādā gadījuma, jums nāksies kārtīgi papūlēties to atdauzot.
    Ola
    Sviests
    Sojas mērci
    Asā paprika
    Jebkādas garšvielas, kas jums patīk
    Ņemiet 100 gramus maltas gaļas un maisāt ar vienu olu un nedaudz sviesta, līdz tas viss pārvērtīsies viendabīgā masā. Tad metat iekšā sāli un pārējos mēslus pēc garšas.
    To, kas sanāca liekat uz maizi, virsu var uzmest arī siera gabalu.
    Labu apetīti.

    (nav ieteicams cilvēkiem ar kuņģa slimībām, vai vienkārši, vāju kuņģi)

    • Moondefender
      0

      Ko nozīmē vājš kuņģis. šī recepte pat izskatās diezgan garšīga, moš varētu ietestēt! smile_mini.gif

      • Whisper
        0

        Nu daudzi cilvēki nespēj pieņemt to faktu, ka produktus var ēst arī jēlus. Cits tiešam nevar pārstrādāt jēlu gaļu.
        P.S. Principā poļi pirms šī ēdiena izdzer 100g vodkas, laikam dezinfekcijai biggrin_mini2.gif

        • Ramekin
          0

          Esmu viens no viņiem, vienīgi uz maizes jēls lasis ar citronpipariem vēl liekas pieņemams

          • Moondefender
            0

            Pieņemsim pastāv iespēja, ka pēc šī ēdiena es varētu korķēt?