Laiku pa laikam likšu mazas un neparastas receptes.
Pirmā recepte: Kā pagatavot Tar-Tar.
Tar-Tar ir poļu nacionālais ēdiens. Galvenais elements ir jēla gaļa. Staigā leģendas, ka poļu jātnieki gaļu lika zem sēdekļa, tādā veida jājot uz zirga to pakāpeniski atdauzot, līdz gaļu varēja sakošļāt.
Kas jums būs vajadzīgs:
Gaļa, vēlams faršs (malta gaļa), varat ņemt arī karbonādi, tikai tādā gadījuma, jums nāksies kārtīgi papūlēties to atdauzot.
Ola
Sviests
Sojas mērci
Asā paprika
Jebkādas garšvielas, kas jums patīk
Ņemiet 100 gramus maltas gaļas un maisāt ar vienu olu un nedaudz sviesta, līdz tas viss pārvērtīsies viendabīgā masā. Tad metat iekšā sāli un pārējos mēslus pēc garšas.
To, kas sanāca liekat uz maizi, virsu var uzmest arī siera gabalu.
Labu apetīti.
(nav ieteicams cilvēkiem ar kuņģa slimībām, vai vienkārši, vāju kuņģi)
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Whisper 10.06.2012. 23:50 teica:
- 0
Moondefender 10.06.2012. 23:57 #
Ko nozīmē vājš kuņģis. šī recepte pat izskatās diezgan garšīga, moš varētu ietestēt!
- 0
Nu daudzi cilvēki nespēj pieņemt to faktu, ka produktus var ēst arī jēlus. Cits tiešam nevar pārstrādāt jēlu gaļu.
P.S. Principā poļi pirms šī ēdiena izdzer 100g vodkas, laikam dezinfekcijai




