Garīgums

  • Susuris
    0

    Sveicieni!

    Grupa radās, palielinoties manai interesei par okultām zinībā un maģijas rituāliem. Pērkondēls izrādīja atsaucību pret šādas grupas izveidi, tādēļ arī nolēmu paprovēt (paldies, ka ļāvāt izdīkt expunktus). Šķiet prātīgi pieņemt, ka sevis izzināšanas ceļš katram ir atšķirīgs, tāpēc grupas biedru interesēm nav jāaprobežojas tikai ar tumšajām mākslām. Ceru, ka grupa izveidosies par nelielu zināšanu apmaiņas telpu.

    Mani, piemēram, interesē dažādi senlatviešu un Eiropas kultu simboli, rituālu norises un tamlīdzīgas lietas. Pagaidām tikai apkopoju informāciju un cenšos uzzināt pēc iespējas vairāk.

    Pagaidām uzstādījums tāds, ka grupa paredzēta nopietni ieinteresētiem ļaudīm, tādēļ domāju grupu nedarīt visiem redzamu, taču no biedriem tiek sagaidīts, ka viņi ieguldīs savu artavu mūsu informācijas loka paplašināšanai.

    Lai notiek!

    • Siamese
      0

      Lai gan esmu ateists, arī es šādām lietām līdzi sekoju. smile_mini.gif

    • Susuris
      0

      Būtu jauki arī padalīties ar kādām meditācijas mūzikām (Dead can Dance The Serpent's Egg man patīk). Ak jā, pēdējais jaunums - melnas garās galda sveces kastē pa 10 iespējams iegādāties veikalos Timarii, kas vismaz Rīgā ir pāris vietās. Melnās sveces ir vislabākās sātaniskajiem rituāliem un ceremonijām, tik tās ļoti grūti atrast.

    • Zveraboj
      0

      Kāda maģija tev vairāk piesaista un kāpēc?
      Vai pie Eiropas tu pieskaiti arī Krieviju (un tās rituālus)?

      • Susuris
        0

        Mani drusciņ interesē, to laikam sauc, "ceremoniālā maģija" un elpošanas/meditēšanas vingrinājumi. Nedzenos pēc īpašām garīgām balvām, man tikai patīk lasīt un drusku ko nebūt pamēģina't - šķiet, ka tas varētu būt prāta un koncentrēšanās treniņš.
        Neesmu interesējies un neko nezinu par burvestībām Krievijā. Tik šis tas dzirdēts par tādu pirms-revolūcijas laika sievu madāmu Blavatsku. Viņa esot bijis iedvesmas avots daudziem ļaudīm.

    • Susuris
      0

      Nē, es gaidu, kad rakstīsit jūs, lol.