Garīgums

  • Siamese
    0

    Varbūt neviens man nemūžam nenoticētu un nekad to neesmu tā īsti teicis, bet es divas reizes esmu sazinājies ar viņpasauli... nopietni. Abas reizes ar savu vecvecmāmiņu, kuru ļoti cienīju. Viņa nomira pirms dažiem gadiem, kad viņai jau bija 93 gadi. Sākumā viņa nāca pie manas mammas, no kuras laikam man ir šīs spējas, jo mamma vienu laiku ar to visu nodarbojās pavisam nopietni. Tā arī bija pirmā reize, jo mana mamma viņu izsauca un uz pāris sekundēm pat gandrīz iemiesojās manī (bija tāda sajūta, tas bija kas neikdienišķs un neticams), bet es neļāvu, jo nobijos. Tad pāris dienas vēlāk viņa atnāca arī pie manis uz istabu un pat pāris reizes neskaidri viņu pamanīju, bet tad kad mani sāka celt uz augšu es nobijos un negribu vairs mēģināt. Bija tāda sajūta, ka mani mēģinātu aizraut uz citu pasauli. connie_mini_huh.gif Esmu mazliet nobijies to atkārtot... kādi ieteikumi? Vienreiz arī bija pieredze pirmajā meditācijas pakāpē, kad gulēju un paskatījos uz savu ķermeni no augšas, kamēr biju izlidojis. Arī tad sabijos un pārtraucu, jo esmu dzirdējis, ka ja to lietu neprot, var palikt prom uz visiem laikiem komā.

    • Susuris
      0

      Bāc, tevi apskaužu. Esmu lasījis drusku un skatījies video par astrālo projekciju (stāvoklis, kad garīgi pamet no savu ķermeni viegla miega laikā), taču pašam nav sanācis. Interesanti, ka visos avotos sajūtas procesa laikā ir vienādas, tādēļ šķiet, ka tas tiešām varētu būt kāds medicīnisks stāvoklis. Kaut kas līdzīgs t.s. "lucid dreaming" (ko, starp citu, varot padarīt spēcīgāku, pirms gulētiešanas apēdot drusku konkrēta vitamīna - pameklēšu avotu).

      LABPTS: Lūk, B6 vitamīns. Esmu redzējis veikalā.

      • Siamese
        0

        Nu ir tā, ka man nav jēgas no tā visa, jo es to nepārzinu pietiekami labi. Ja es to izmantotu tagad, tad es ļoti riskētu ar savu matēriju, kas atrodas uz zemes. Nez kur es būtu aizceļojis, ja es atļautu sevi nest līdzi vecvecmāmiņai? Varbūt viņa vienkārši gribēja man parādīt to pasauli?

    • Siamese
      0

      Un man prieks, ka beidzot varu to kādam pateikt un mani neuzskatīs par frīku.

    • Susuris
      0

      Es šī gada pirmajā pusē sāku interesēties par meditācijas vingrinājumiem un kā reiz joyofsatan.org ir vesela informācijas gūzma par dažādām rituālu un meditācijas tehnikām. Tīri sportiskas intereses dēļ arī nodarbojos ar to. Nekā pārdabiska nesaskatu, taču pieļauju, ka šīs meditācijas ir labs prāta treniņš, arī iemigt ir vieglāk ar tām.
      Kopš atsākās mācības, gan vairs neesmu regulāri meditējis, slinkums.

      http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Meditation.html

      • Siamese
        0

        Man mamma ļoti bieži guļ meditatīvo miegu vai kā viņu tur sauc. Tu ieej miegā un tajā laikā tu atrodies pavisam kur citur. Tas nav ilgi, parasti 10-30 minūtes. Bet neesmu īsti prasījis kam tas noder. Varbūt psihes sakārtošanai?

        • Susuris
          0

          Pats domāju, ka tā ir interesanta pieredze un par ļaunu nevar nākt - jā, nomierina prātu utml. Arī atkarīgs, cik daudz tu tici - tas joyofsatan.org, kas ir liela, bet patiesībā no sātanistu puses drusku apvīpsnāta lapa, daudz runā par čakru sakaŗtošanu un atvēršanu meditācijas ceļā.

          • Siamese
            0

            Ir tā, ka tā visa lieta ir ļoti sarežģīta, bet galu galā kas gan cits var būt svarīgāks? Pelēkā ikdiena mani sāk nospiest, jo neredzu nekam jēgu. Garīgā pasaule paver cerības uz to, ka varbūt šī dzīve nemaz nav tik bezcerīga un bezjēdzīga. Mani dzen depresijā tā doma, ka mēs lielākoties vadāmies pēc instinktiem un tā, kas ieprogrammēts mūsu hormonos. Nespēju tā dzīvot. Vienu laiku dzīves jēgu man deva mīlestība, bet tā kā mani šī meitene gribēja friendzoned, izšķīros... Pff. Tagad jāmeklē kas cits. Kas daudz nozīmīgāks, jo netaisos dzīvot parastā rutīnā- strādāt, ēst, gulēt un vairoties. Tas nav priekš manis. Ceru, ka saproti mani. Es gribu sarakstīt pāris grāmatas, izstudēt psiholoģiju, filozofiju un pavisam iespējams strādāt par psihologu un palīdzēt cilvēkiem, kas nonākuši dzīves strupceļos.

    • Susuris
      0

      @Pērkondēls Njā, es parasti izmantoju to parasto 6 sekundes ieelpot, 4 (tagad jau pārgāju uz 6) turēt, tad atkal 6 sekundes izelpot. Ar vizualizāciju un čakru iztēlošanos man neiet pārāk spoži, nereti tas liekas padumji.

      • Susuris
        0

        Bet vispār esmu lasījis, ka to Joy of Satan vada tāda drusku jocīga veca tante, kura atbalsta neonacismu, kā arī vēsturiskie fakti tai vietnē esot sagrozīti, visādi valodnieciski skaidrojumi neprasmīgi, un arī pati ideoloģija tāda trula. Lai nu kā, informācijas par meditācijām un burvestībām ļoti daudz.

        It kā jau tai pašā Laveja Bībelē ir rituālu apraksti, taču tiem tā kā drusku pietrūkst noslēpumainības, manuprāt. Pagaidām šķiet, ka visprātīgāko informāciju par spirituālo sātanismu iespējams gūt te: http://theisticsatanism.com/index.html