Viss par hokeju

• krabz
    0

Hokeja fani sarosās, varbūt gribat savākties kopā, uzspēlēt inline hokeju? Majoros

• shevijs
      0

Dzivoju tur pat blakus, bet nav ne skritulenes, ne maceshana ar vinjam rikoties. cray_mini2.gif ((

• Euuu
      0

Ledus>asfalts

• krabz
      0

Tur nav asfalts, tur ir speciālais inline segums. @shevijs, slidas tur var izīrēt.

• shevijs
        0

Nu, varetu jau pameginat, ir varbut vel kads gribetajs?

• krabz
          0

Ja būs gribētāji grupā, rakstu ielikšu arī blogā.

• shevijs
            0

Tad jau izskatas cerigi, jauzprasa @daavis55 , sen nav redzets, domaju, ka vinsh varetu gribet.

• Funky
      0

Izklausās vilinoši,varētu aizbraukt,ja beigās savācas spēlētāji.

• Abdul
        0

Pasauc Lauri un Raivo biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif D biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif D:

• Fidoo
      0

Es ar lielāko prieku, bet tālu dzīvoju sad_mini.gif sad_mini.gif sad_mini.gif

• tukumnieks
      0

Esmu iekšā, ja slidas tur var dabūt.
      tikai vaig to visu darīt līdz 22 datumam, tad man jābrauc prom.

• daavis55
      0

Gribeetu! tikai kur ir majori? biggrin_mini2.gif olainee nebuutu labaak? ja majoros ir taads pats laukums kaa olainee tad arii ir ok.

• tukumnieks
        0

Majori ir jūrmalā.
        nu olainē pie reizes varētu nopirkt nūju, vai slidas, tas būtu arī labs variants, tikai man tālāk sanāk braukt, un kā tur ar tām naudām, cik viss tas maksās?

• krabz
      0

!!! Majoros tāds pats laukums, kā Olainē, tik lielāks. Cenas šķiet, ka nebija ļoti lielas. 2Ls, ja iet uz "maseni ar nūjām" + 1 vai 2 Ls par slidu īri. Jeb, ja 100% savācas tauta, tad arī var pašiem uz stundu noīrēt 'ledu', tas izmaksā 35Ls.

Pabumpojam šo augšā!!!

• Kambyz
      0

Ja vien es īsti zināt kas ir inline biggrin_mini2.gif

Ar skritulenēm un bumbiņu, un formām vai kā?

• shevijs
      0

Pag, obligati ar hokeja nuju un kads tad ir vajadzigais ekipejums? biggrin_mini2.gif Man ir tikai florbola nuja... biggrin_mini2.gif

• kaems
      0

Eh, žel, ka es uz LV tikai ap 10. septembri būšu, bet šogad gan varētu savākties hoķi ziemā uzraut, par cik pagājušoziem nesanāca.

• krabz
      0

Skritulenes un 'asfalta' ripa. Neko hardcore nespēlēsim, tāpēc nevajag neko vairāk, kā slidas un nūju. Un jā, nūju vajag hokeja.