Sezona ir cauri un tagad var diskuteet, kuru patureet un kuru nee. Es domaaju, ka jaapatur no aizmugureejaas frontes robinsons un telijs. No uzbruceejiem vilsons, shehura, haschaks, sasha, bukijs. Jaacer, ka ozo turpinaas speeleet, jo es domaaju, ka vinjsh ir labaakais lv aizsargs uz doto momentu. Labi, ka hossam ir liigums uz naakosho sezonu un neaizbeegs atkal. Indrashim un daarzinjam arii liigums. No jaunajiem man ljoti patiik sarkanis, bet vinjsh nedabuu iisti uzspeeleet. Jusu domas, kam jaapaliek?
ps - aabolu pie stuures arii jaaatstaaj (atvainojos par garumziimeem)
KHL
- 0
pj sk1ll 18.03.2014. 20:06 teica:
- 0
Džonsons ceru nebūs. Tāpat ceru, ka Haščāks nebūs. Viņam galīgi negāja spēle ne sezonā, ne PO.
Sedlāčeks bija labs, ja mums nav latvieša, ko likt Dinamo, tad labāk, lai Sedlāčeks kapā. Tellijs arī, protans.
Vilsons, Šehura, Hossa, Robinsons, tiešām labi leģionāri, negribētos, lai aiziet. Nu Hossam līgums, kā jau teici, tas labi.
Par latviešiem, galvenais, lai Ozo būtu. Dārziņam ir līgums. Par pārējiem pat grūti spriest. Citur KHL viņi diez vai tiks, tā kā vien Rīgā gan jau paliks. Ņiživijs arī labi kapāja PO, piespēles jau kā končas šim, okey, golus nemet, bet laukumā savs ieguldījums ir. - 0
Tev taču besīja Telkvists. Tagad vēlies to paturēt? Nu sk.
Sedlačekam jāpaliek, viņš sevi PO pierādīja.