Tas ir normāli, ka ieliekot jaunu blīvslēgu kloķeni ir grūti pagriezt?
Motorolleri
- 0
Janzz_ 24.07.2013. 22:18 teica:
Tātad, lieta tāda. Nopirkām jaunu karbi (vecais bija sapists, tāpēc gāja uz 40) un iet zbis, tikai sākumā kad dod ručkā viņš lēni ļoti iet, pēctam uzreiz rāviens riktīgs ir, kas varētu būt par problēmu? Gaisa filtram kur nāk virsū tā resnā truba ar caurumiem 4iem un kur šļauka nāk no kkurienes, noņēmām to nost un iet zbis, uzliekam, apgriezieni zūd. bendžas maz bija ja ko maina.
- 0
NOWimNPC 17.07.2013. 22:47 teica:
Salikām kasti kopā, nomainījām gultņus kloķenei, bet sāka kustēties pat trakāk nekā iepriekš, vienīgi tagad blīvslēgi nav iekšā. Jau cerēju, ka drīz varēšu braukāt, bet nekā. Any ideas kāpēc kustas?
- 0
Pavārs 18.07.2013. 11:48 teica:
Italjet formula 50 LC! (morini motors, bet neder no Di-tech)
Kur dabūt cilindra komplektu? Es netā varu tikai mallosi atrast. tas ļoti dārgs. Da labi. man ciļa komplekts pabira. viss? mest ārā var? - 0
Janzz_ 16.07.2013. 22:27 teica:
Kro4 man rolleris vēljoprojām iet uz 40. Pabraucu bez izpūtēja un nekas nemainījās, karburatoram noskrūvējām plastmasas vāciņu kur ir 2 skrūves, kad skrūvējām atpakaļ sapratām, ka skrūves aprautas un vāciņš laiž garām gaisu. gāzējot vispār apgriezieni sūdīgi , kad to vāciņu piespieda tā riktīgi ar rokām apgriezieni šāvās kā zibens
Varbūt tur tā problēma, ka iet uz 40? - 0
Iluzionists 14.07.2013. 23:57
Uzkarsē ar celtniecības fēnu un tad iebāz skruģi starp gultni un kloķenes vaigu un pis pa skruģa galu ar āmuru.