Motorolleri

• NOWimNPC
    0

Njāā, dienu pēc dienas mainu sveci, tik ēd viņš un ēd connie_mini_huh.gif + vēl tagad rādas eļļas kanniņa, kura nekur nepazūd. Nav forši cray_mini2.gif

• Jayden James
    0

Heh, visur rolleri atrādiju, bet exā nē. sad_mini.gif
    nu iznākums apmēram šāds, pašam jau patīk. Ja vajag vēl bildes pasakat. smile_mini.gif

• Ričards
      0

Ieliec kādu bildi no aizmugures, ja ir. Bet izskatās super! Vienīgi tā zilā polini uzlīme (sānā) varētu būt kādā citā krāsā, piemēram, melna. Un jā, es zinu, ka zilā ir polini krāsa, bet nu kaut kā ne īpaši piestāv zila uzlīme pie tik koši zaļa rollera.

• latvia gamer
        0

Skaistulis, pašam tagad mašīna, bet gribu ko tādu, jāiet strādāt sad_mini.gif

• NOWimNPC
        0

Purrfect. Laikam būs jāpārdod savējais un jānopērk kāds cits. Šis jau totāli apriebies, ka plīst cray_mini2.gif

• Grintals
      0

Šodien noliku motorollera tiesības,viena kļūda.Rīt jau braukšu ar rolleri.Forši smile_mini.gif

• Ričards
        0

Apsveicu, neskatoties uz to, ka apsveikt diži nav ar ko :d Cerams, ka tu arī CSN zini, nevis tikai iezubrījies pareizās atbildes iekš csnt.csdd.lv.

• Grintals
          0

Nē,nu zīmes visas takā pazīstu,problēmām lielām ar to nevajadzētu būt.Tāpat Es nedzīvoju pilsētā,nebūs tik liela satiksme.

• latvia gamer
        0

Apsveicu! Biji mācijies vai aizgāji uz pirmo?

• latvia gamer
        0

Plāni vasarai gatavi, veco rolleri, kas jau savu nokalpojis atdošu tēvam, bet tagad kā vasara ies karstumā, vajag ar ko atvēsināties. Perfekti ja būtu kāds 2vietīgais līdz 300ls.

• lemonwave🍋
          0

Ja ir iespējams tikt līdz braucamajiem, lai izmēģinātu un tā tālāk, tad dari to. Izbraukt cik ātri viņš iet, visu pārbaudīt utt.

• melnaistirgus
            0

Es pats neko daudz nejēdzu no rolleriem, ko man tur vajadzētu pārbaudīt, kad aizbraucu? btw, nezinat kur var dabūt lietotas yamahas tzr50 vai arī aprilia rs50?

• Ričards
              0

Latvijā? Viss, kas ir pārdošanā Latvijā, ir ss.lv

• NOWimNPC
          0

Njāā.. nedēļu taisu, nedēļu braucu. Pirms ~1 nedēļas nomainīju sveci, tagad atkal jāmaina + tagad vēl gultņi jāmaina connie_mini_huh.gif Tā laikam nekad netikšu pie normālas braukšanas cray_mini2.gif Kā jūsu motorolleriem klājas?

- 1 - 2 - 3 - ... - 24 - 25 - 26 - ... - 34 - 35 - 36 -