Motorolleri

• lemonwave🍋
    0

Ok, tomēr beidzamais sūtījums. Pirmdien scooters.lv veic pasūtījumu 'kravu' un tad jau pēc 27. datuma būtu jābūt.

• maljokk
      0

Cik tu jau naudas ieguldiji rolleri??
      ieliec pic rollera ja nav gruti

• Abdul
        0

Ratā ceļ ? biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
          0

Nē. Man stoks + tikai 4,7g ruļļi. Vajag kaut ko zvērīgāku manam stokam, lai varētu ratā celt. Ir doma pēc jaunā gada, kad no dz/d utt. būs nauda, tad kaut ko likt iekšā. Bet visdrīzāk pēc tehniskās apskates iziešanas tas notiks.

• lemonwave🍋
      0

Cik biedriem no šīs grupas reāli ir braucamais? Nafig lūdzu nepostojiet tie, kam braucamā nemaz nav. Kādi braucamie jums ir?

Yamaha Aerox (99. gada)

• Mr Raccoon
        0

Delta

• maljokk
        0

Man ir,bet sasists pec avarijas,bet ceru ka salabos,vai naudu iedos uz jaunu...
        Baotian F3 2012 gada..

• lemonwave🍋
          0

Ja dod naudu, tad pērc normālu firmas rolleri. Protams, lietotu.

• lemonwave🍋
        0

Ja pēkšņi nesavajadzēsies detaļas tehniskajam, tad šis būs pirkums, kas nākamnedēļ tiks sūtīts.

• lemonwave🍋
          0

Baaai theese details!

Kurbulis dirsā, izskatās, ka jāpērk viss mehānisms jauns. Laikam karbis jātīra, lai gan, varētu moš kādus 17,5mm uzmest.

• maljokk
          0

Tas stubi ka nakam gad bus jaiet Tehniska motoroleriem...
          Bet nu es saubos ka nakam gad ar motoroleri vel braukasu..

• maljokk
        0

Ka lai uztaisa rolerim aizmugurejo faru melnu,ja vina man tagad sarkana?

• NOWimNPC
          0

Plastmasa janomaina?

• maljokk
          0

A plevi melno nevaretu dabut?
          man tagad tur vispar nav nekadas faras sad_mini.gif vina izsista

• lemonwave🍋
          +1

Ar tonējamo laku var, bet pēc būtības pa ielu nevar tā braukt. Nu ja tonē, tad netonē izcili melnu, bet tikai daļēji tumšu.

• maljokk
        0

Varbut mes varetu sadomat kaut ka visi satikties kaut kur riga ar rolleriem kada diena,kad nebus lietus? parunatu,pastitos viens uz otra rolleriem?pabraukatu kaut kur..

Ko sakat?

• Jayden James
          0

Ja gribi vari šo svetdien atbraukt uz ogri, busim diezgan daudz, vienkarsi tapat braukaasim. smile_mini.gif

• maljokk
          0

Ja jau jus daudzi busiet tad varbut jus uz rigu varat atbraukt,jums forsak braukt bus bara neka man 1 sad_mini.gif
          Un tjip ar saviem draugiem busi?

• Jayden James
          0

Nu mes busim vismaz kadi 20~~ vienkarsi taka no ogres rajona. Savacamies un braukajam visskur apkart. smile_mini.gif Cik zinu bus ari 3 rīdzinieki

• Jayden James
        0

Es zinu, ka ir te daži ogrēnieši, vai arī daudzi no ogres tuvuma.

- 1 - 2 - 3 - ... - 28 - 29 - 30 - ... - 34 - 35 - 36 -