Nu kamōn!
Praktiski viesiem draugiem ir kāds rolleris/mopēds, es vienīgais sēžu ar salauztu deltu, kurai vainu nevar nekādīgi atrast :/
Nauda rollerim būs tikai pēc vārdadienas+dzimšanas dienas+izlaiduma, kurš būs tikai pēc gada.
7.50ls un 5 dolāri kabatā :/
Motorolleri
- -1
Mr Raccoon 17.07.2012. 14:56 teica:
- -1
latvia gamer 17.07.2012. 14:59
MUHAHAHAHA
Tu jau ar deltu avarēji, tagad vel gribi ko labaku sabeigt???
- 0
lemonwave🍋 15.07.2012. 00:14 teica:
Šodien nokrāsoju priekšējā plastmasa vidus resti no tāda sūdīgi oranža uz spilgti oranžu, izskatās superīgi. Sūdīgi tika nokrāsots variatora vāks, jo visas švīkas utt., nebiju kārtīgi notīrījis ar smilšpapīru, bija tikai smalkais.
Pof, vario vāks tāpat tiks pārkrāsots un kārtīgi notīrīts, kad to darīšu. Tagad tikai atliek nokrāsot salona plastmasu, kad būs krāsa un visus pārējos plastmasus melni matētus. Salons tiks maukts arī ar gruntskrāsu, lai ir tāds gludais, kā lielai daļai roxu.
BAIGAIS JAUTĀJUMS!!! Kā vieglāk sataisīt plastamsiem beigtās skrūvju vietas? Ir pāris vietas, kur vienkārši ir beigts un nevar pieskrūvēt, izskatās arī sūdīgi vnk. :/- 0
0_o lv 15.07.2012. 20:48
Savilceji plastmasas ftw.
- 0
lemonwave🍋 15.07.2012. 22:34
Vairs neko. ;D Mēģināšu dabūt rokā 'Nikolajs' no scooter-power un tad pie viņa došu visus plastmasus činīt + slēgto dirsu, ja sakarīga cena, jo kaut kad nedēļas laikā varbūt pie drauga uz Salaspili uz kādu nedēļu un tad plastmasus varētu iedot arī tam čalim.
- 0
lemonwave🍋 14.07.2012. 12:14 teica:
Vajag steidzami!!!
Kāds ir krāsojis rollera plastmasus matētā krāsā? Es gribu visu savu rolleri krāsot melni matētu un pāris vietās kaut ko tiešām spilgtu, kad acis žilbst. Tā lai labi izskatās.
Es te scooter-powerā baigi čekoju, bet tā vai tā esmu apjucis.
Sākumā ar ūdeni un 400./600. smilšpapīru pāreju pāri, tad attaukoju, tad ar gruntskrāsu, atkal ar smilšpapīru un tad krāsoju?- 0
0_o lv 14.07.2012. 12:17
Laikām gan tā. es parasti noslipeju,grunti un krasoju
- 0
lemonwave🍋 14.07.2012. 12:19
Neattauko?
Un, es svārstos starp spilgti oranžu, spilgti tirkīza vai spilgti zaļu krāsu rollerim? Nokrāsotu priekšējā plastmasa resti, salonu, kaut kad arī diskus un moš vario vāku. Ko saki? Nu ofc pārējais matēti melns. Tikai jāatrod, kur krāsot, lai normāli beigās.
- 0
Forgeron 13.07.2012. 22:20
Pus automāts ir tas ka tu vari braukt ar automātisko un ar manuālo. "Man tā liekas, nezinu vai tā ir taisnība"
- 0
maljokk 11.07.2012. 00:27 teica:
Nopirku sev sodien boatian F3 rolleri pa 472ls rit uz csdd registret un no salona atvedis vinu man..
tagad man intrese kur lai nopirkt neonus lai leja noliek