MotorSports

  • Whisper
    0

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a8mTVK58WqA
    Dīvaina, bet aktuāla reklāma.

  • Traktoorists
    0

    Krosenieks nejiet.
    Kad braucu, taka pampa nost jau un tad beigās kur kurbulis atrodas, zem tā vāka taka, kas šķīda vai kas. Rīt jāatskrūvē un jāapskatās, mošk kāda skrūve atnākusi vaļā vai zobrats atnācis vaļa, ir jau vairākas versijas. Varbūt pie aizdedzes, pie ātrum kārbas atnācis kas vaļā.

    • Traktoorists
      0

      Aa un kad stūmu, šāva pa izspūtēju uguni un kad kurbulēju pie filtra nepatēmu dulmus 2x izšāva ārā. Kurbulis ar mīkstāk kurbulējas.
      Kāds var varbūt pateikt, kas noticis?

    • Traktoorists
      0

      Bump.

    • Whisper
      0

      Grūti ta pateikt neredzot un nepataustot. Varu tikai minēt: bieži, kad "šauj" ir problēmas ar aizdedzi, pārlec no agrārās uz vēlo. Tev taču ir lifans? Atskrūvē motoram labo pusi ( pretējo kārbai, parasti labā) un aiz enkura jābūt mazam slēdzim, regulējas ar skrūvgriezi. Bet negarantēju.

    • Whisper
      0

      Biezi braukājam ar tēvu kopā uz veikalu. Nekad nebija nekādu problēmu. Šovakar izdomāja aizbraukt uz lielveikalu uz citu pilsētu, pakaļ garšīgam lasim. Nobraucot 10 km/ sajutu, ka atslēdzās stūres gedraulika, pasaku tētim. Vēl pēc 3 min motora t° uzlec līdz 130°C, izdomājām nobremzēt ceļmalā, spiežu kājas bremzi, bet nekas nenotiek, nācās izmantot zemāku pārnesumu un stāvbremzi. Pazvanījām draugam, tas atbrauca un atbuksēja mašīnu.
      Tātad, kas īsti notika. Vai nu šodien vai jau vakar mašīnas apakšā tika caur sistas gandrīz visas caurulītes un visi šķidrumi izlējās. Es dzīvoju dzīvoklī, bet pilsētas centrā mums ir māja kopā ar garāžu. Tagad Preiļu centrālās ielas visas pārraka un vienīgais veids kā tik no garāžas ārā ir braukt ar vienu riteņu pusi pa gājēju trotuāru ar otru pusi pa ceļa paliekām. Trotuārs ir samērā augsts un izskatās, ka kaut kur aizķērās. Ar visu detaļu nomaiņu remonts prasīs ap 160 ls. sad_mini.gif

      • VerBatim^^
        0

        Es jobnijos iekšā. Lielu daļu jau aizraka, un dažās vietās uzbēra vairāk smilšu, lai var pāriet. Es gribēju ātri aizbraukt uz skolu un negribēju caur centru. Pamēģināju caur smiltīm,1/2 ceļā priekšējais ritenis iesprūda, bet tas "tiltiņš" bija pārāk šaurs, lai es varētu nolikt kāju un atbalstīties. Nolidoju ap 0,5 m ar visu moci. Nekā īpaša nesalauzu, tik noskrāpēju celi un izgriezu spoguļu turētāju stiprinātājus, tagad regulēt nevar.

      • Whisper
        0


        Atķēpājamies 3h. Bojāto radiātora apvalku nomainījām uz citu, nopirktu pa 5 ls biggrin_mini2.gif . Vnk par brīvu tēvam atdeva. Bet trubu nācās līmēt ar stiklšķiedru, nezinu cik ilgi kalpos, vai vispār kalpos, vnk šī truba maksā 72 ls. Negribas tādu naudu atdod. Tēvs vēl palika garāģē, maina mazās caurulītes.

    • Traktoorists
      0

      Kroseniekiem ķēde jābūt vaļīgākai? ka apsēžos tas pievelkās smuki, bet tā drusku ir vaļīga.

      • ★RTU☆
        0

        Nu ir tāda vieta virs kāpšļa, kur ķēde iet, tur jābūt tā lai var 2 pirkstus ielikt starpā ;D

        • Traktoorists
          0

          Ok, cik maksā vāks virs ātrumkārbas?

          • vw scirro
            0

            Cik forši būtu, ja zinātu kāds tev mocis.

      • Whisper
        +2

        Viens čalis man skypa paprasīja, lai es ielieku savu mocu foto. Kas man prasīja neteikšu, bet fotkas ielikšu.


        Sarkanā ir Honda, drauga mocis, Baltā ar melno Aprillia arī drauga un melns ar sarkano ir mana Aprilia.
        Mana Aprillia un Honda tagad izskatās savādāk, jo bija avārijas.
        Honda tiek tirgota un visi moci ir 125cc un 2 taknieki.

        • Whisper
          +1

          Ja nu kādam interese par motocikliem tad rakstat PM: tiek tirgoti 9 IŽi un viena Honda NSR 125cc 2001. gada izlaiduma. Honda ir ideālajā kārtībā, visi remonti tika veikti tikai Motofavorit/Autofavorit. IŽi remontējas, dažiem ir pārrakstāmi, jauni dokumenti, kā arī brīvi pēc jūsu izvēles, gan modeļi gan krāsas gan ari detaļas. Ir viens Dņeprs 650cc ar pārrakstāmiem dokumentiem. Visu sīkāku info PM.

          • vw scirro
            0

            9... Iži...

            • Whisper
              0

              Aha, 3 ir dokumenti. biggrin_mini2.gif un 2 ir pilnīgi atrestaurēti, pārējie ir līdz pusei vai vispār neiesākti.

      • Whisper
        +2

        Viss, tikko iegādāts jauns zvērs. Kārtējā Aprilia RS 125cc. No Daugavpils 97. gada.
        Sludinājums vēl stāv ss.lv, bet moča jau nav. Saimnieka nebija, tāpēc vēl nav pārrakstīts, bet iedevu tikai 100 ls un paņēmu moci, nākamnedēļ pārrakstīšu un atdošu visu summu.

        • Whisper
          0

          Nebija līdzi garāģē fotokameras, tāpēc vēl nav pic. Šodien naktī vai rīt vakarā būs.

        • Whisper
          0

          Sludinājumu pārdevējs noņēma, bet foto vel nav. Rīt būs tikai. Mocis pagaidām ir drausmīgā stāvokli.

        • Whisper
          0

          Kamēr biju šūlē tētis jau aizveda uz servisu. sad_mini.gif Nepaspēju. Labi, tur nav ko redzēt sevišku. Tieši tāds pats kā tagadējais, kuru jau biju nesen licis, tikai ar motora defektiem. Pilnīgi jāmaina cilindrs, power valve un tohometrs.

      - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -