Programmēšana

• mjau
    0

NotePad++ - izstāstiet vairāk par šo štelli, kā tieši viņa palīdz developojot, kur to var dabūt/vai bezmaksas, vai ir vērts?

• mad
      0

Teksta redaktors kā teksta redaktors. Nekas īpašs jau tur nav. Ieraksti google un uzpied uz pirma rezultāta lol_mini.gif

• mad
      0

Man personīgi šķiet, ka pspad vai netbeans ir krietni pārāks, bet tas jau atkarīgs no valodas un vajadzībām.

• Normunds
      0

Ja tu gribi ar viņu programmēt, tad neiesaku. Kādu ideju pierakstīt varbūt var. RSPS kodējot var arī lietot NotePad++, ja neproti izmantot eclipse.

• Normunds
    0

Vai kādam nav zināmi website, kur varētu būt dažādi challange. Valoda C++, var arī mēģināt java.
    Paldies! smile_mini.gif

• mjau
      0

Tajā pašā grāmatā Teach yourself java in 21 days katras nodaļas beigās ir dažādi, visai interesanti un sarežģīti uzdevumi.

• alberts00
    • Normunds
      0

Skaidrs, paldies par to pašu. Man vairāk gribētos C++, bet būs jāatsvaidzina galva @ java.

• Normunds
    0

Gribēju pajautāt. Esmu nolēmis vidusskolu turpināt ar matemātisko novirzienu. Tas ir labākais lēmums? Jo gribu zināt vai iestājoties augstskolās utt.. man, taču vajadzēs matemātikas eksāmenu vai kā īsti saucās?

• mjau
      0

Matemātikas eksāmenu vajadzēs most likely, bet nu matemātikas novirziens nebūtu gluži mana izvēle.. Varbūt tāpec ka nesaskatu jēgu no tās visas nolāpītās lietas D:
      es most likely izēlēšos vidusskolu ar valodu novirzienu, par cik man tās visai labi padodas, bet nu dari kā tev pēc saviem ieskatiem ir labāk.

• Normunds
      0

Humanitārais man neder, jo negribu vācu valodu ķert klāt. Vispārējais varētu būt otrais variants. Domāju ņemt matemātisko, jo programmēšana arī sastāv no matemātiskām izteiksmēm. Paldies, ka pateici kaut ko, gribu dzirdēt vēl viedokļus.

• Hibs
      0

Nāc uz rv1g un ņem informātikas klasi!
      + varēsi papildu apgūt informātiku un programmēšanu visu vidusskolu
      + 8-9 matemātikas nedēļā katru gadu
      + 6 no tām pasniedz Dainis Kriķis (tikai f klasēm) - viennozīmīgi labākais matemātikas skolotājs, kāds Latvijā šobrīd ir
      - Vari netikt iekšā

• mjau
    0

Kādas vispār ir valodas bez C saimes un PHP, kurām nevajag interpretteri (piemēram .NET framework/jre)?

• Static
    0

No nākamā septembra, mācīšos prof - programmētājs? Hope good choice and good money...

• Normunds
      0

Good programming, good money. smile_mini.gif Lai veicas, man vēl vidusskola.

• Static
      0

Tehnikumu.

• Static
      0

So bad realy? biggrin_mini2.gif

• Worst
    0

Beidzot grupa, kuru sen vajadzēja. Anyway pieaugšu lielāks, doma kļūt par programmētāju.

• mjau
      0

Jā, man arī pēdējā laikā par to ir bijusi doma, konkrētāk mērķēju uz IT security.

• mad
      0

Jo ātrāk sāc, jo labāk...

• Worst
      0

Nu vienkārši es tā +/- esmu dzirdējis ka par to var labi nopelnīt (mm) + man opis ļoti labs Programmētājs. wink_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 31 - 32 - 33 -