12. Maijā (svētdien) 12:00 klubā "Champions club" (Rīga, Ropažu iela 7. - https://goo.gl/maps/ZOd53 ) notiks 12. pēc kārtas biljarda turnīrs iesācējiem.
Sacensības notiks pēc 14.1(Straight pool) disciplīnas.
Piedalīšanās maksa 2Ls
 Disciplīnas noteikumi angļu valodā: http://www.wpa-pool.com/web/index.asp?id=119&pagetype=rules . Tā, kā mūsu starpā ir vairāki iesācēji, tadēļ mēs šos noteikumus savā starpā esam izlabojuši izņemot ārā noteikumu kurš nosaka, kad spēlētājam ir obligāti jāsit nosauktā bumba lūzā, kuru izvēlas, lai atvieglot spēli vājākiem spēlētājiem.
Īsumā noteikumi: Drīkst sist jebkuru bumbu(izņemot balto) jebkurā lūzā iegūstot 1 punktu par katru iesisto bumbu un spēlē līdz 20 punktiem grupās (playoffā iespējams līdz lielākām rezultātam). Katrs foul -1 punkts un kad tiek iesistas 14 no 15 bumbām, tiek salikts jauns trīsstūris bez priekšējās bumbas, jo pēdējā bumba kura palika uz galda netiek aiztikta, kā arī baltā(Ja vienīgi netraucē trīsstūra likšanai). Kad jauns trīsstūris esot uzlikts turpina spēlēt no vietas, kur baltā bumba palika uz galda.

  Mūsu turnīros nedrīkst piedalīties cilvēki kuri Latvijas reitingā ieņem jebkādu vietu, vai vispār ir piedalījušies līdz šim kādos citos oficiālos turnīros, lai būtu balansēta un interesanta piedalīšanās visiem mūsu spēlētājiem un, lai visiem būtu iespēja par kaut ko pacīnīties, kā arī tiem kuri līdz šim nekad nav spēlējuši nebūtu neiespējami kādu vinnēt.

Ja ir kāda interese par šiem turnīriem vai kādi jautājumi lūdzams vērsties pie manis vai pie otra turnīra organizātora caur

skype: normix1 vai failster

Vai vienkārši atstājat savus kontaktus šeit komentos/man privāti un es ar Jumsīm sazināšos.

Turnīri tiks rīkoti līdz sezonas beigām - Jūlija beigām, kad tiks rīkots top16 spēlētājiem noslēdzošais turnīrs, kurā būs apbalvošana.

P.S. Turnīru reitings un tabulas ir apskatāmas šeit - http://season1pool.imgur.com

Reitinga tabula uz doto brīdi

 

#11 Champions Club iesācēju biljarda turnīra rezultāti

 

Laboja normix, labots 1x