Šī gada 27. februarī Rīgā norisināsies LAN turnīra NHL 16 (PS4) disciplīnā ar nosaukumu "123.lv NHL 16 LAN". Šo notikumu, kuru noteikti ir gaidījuši visi NHL spēles fani, īstenot palīdzēs interneta veikals 123.lv, kam pateicoties kopējais balvu fonds būs vairāk kā €300!

123.lv logo

Turnīrs norisināsies spēļu zālē GameStation (  Rīga, Dzirnavu iela 91, k-3) ar četru PlayStation 4 konsoļu palīdzību. Šoreiz līdz turnīra sākumam tiks publicēts grafiks ar precīzi norādītiem spēļu sākuma laikiem katram individuāli, lai jums nebūtu jādirn visu dienu klubā, gaidot savas spēles. Vēl viena patīkama ziņa - turnīra laikā uz dullo tiks izvēlēts viens dalībnieks, kurš turnīrus varēs apmeklēt par brīvu (iepriekš veiktā dalības maksaна viņam tiks atgriezta).

 

INFORMĀCIJA PAR TURNĪRU

  • Reģistrācijas maksa: €7  
  • Maksimālais spēlētāju skaits: 32
  • Spēļu sistēma: grupas + play-off (Single Elimination Best Of Three)
  • Turnīra norises laiks: ~11:00 - 21:00*

    * - katrs dalībnieks izspēlēs kā minimums 3 spēles

 

SPĒLES IESTATĪJUMI 

/spēles iestatījumi tiks papildināti tuvāko dienu laikā/

 

BALVU FONDS

1. vieta - dāvanu karte no 123.lv €100 apmērā + €50* + ārējais akumulators FRESH 'N REBEL 1PB100YL

2. vieta - dāvanu karte no 123.lv €75 apmērā + €20 + ārējais akumulators FRESH 'N REBEL 1PB100YL

3. vieta - dāvanu karte no 123.lv €50 apmērā + ārējais akumulators FRESH 'N REBEL 1PB100YL

4. vieta - dāvanu karte no 123.lv €25 apmērā 

* - norādītā balu fonda naudas summa atbilst nosacījumam, ja turnīram piesakās maksimālais spēlētāju skaits - 32. Balvas no 123.lv neattiecās uz šo noteikumu un paliks nemainīgas, neatkarīgi no dalībnieku skaita.

Lai piedalītos turnīrā spēlētājam nepieciešams aizpildīt reģistrācijas formu, nosūtīt to mums, kā arī samaksās dalības maksu ne vēlāk par 25. februāri.

  

REĢISTRĀCIJA 

>> Reģistrācija "123.lv NHL 16 LAN" turnīram <<

 

Pēc reģistrācijas formas nosūtīšanas, 24 stundu laikā jūs savā e-pastā saņemsie informāciju un rekvizītus (bankas apmaksai, PayPal vai PaySera), lai apmaksātu dalības maksu. Ja jūs pārskaitīsiet dalības maksu tikai pēdējā dienā (25. februārī), tad obligāti nosūtiet e-pastu uz emotivearts@outlook.com , pievienojot ekrānšāviņu, kurš apstiprina dalības maksas veikšanu, lai turnīra organizatoriem būtu iespējams laicīgi atjaunot informāciju par jūsu maksājumu.

SVARĪGI: Jūsu piedalīšanās turnīrā būs 100% apstiprināta tikai tad, kad būsiet veikuši dalības maksu, tāpēc lūdzam jūs neatlikt samaksu uz pēdējām dienām, jo citi dalībnieki var būt ātrāki par jums un jūs vairs fiziski nevarēsiet pieteikties spēlēt.

Gaidam jūs 27. februārī spēļu zālē GameStation, kura atrodās Dzirnavu ielā 91, k-3. Krekli, šalles un visa pārējā sportam atbilstošā atribūtika tikai veicinās cīņas garu zālē! Tiekamies!

Laboja mad, labots 6x