19. Maijā (svētdien) 12:00 Klubā "Champions club" (Rīga, Ropažu iela 7. - https://goo.gl/maps/ZOd53 ) notiks 13. pēc kārtas biljarda turnīrs iesācējiem.
Sacensības notiks pēc 8ball disciplīnas.
Piedalīšanās maksa 2Ls
*Disciplīnas noteikumi angļu valodā: http://www.wpa-pool.com/web/index.asp?id=114&pagetype=rules.

Īsumā noteikumi: Spēles disciplīna ir parastais standarts, ko cilvēki pārsvarā spēlē pūlā. Tas ir, kad abiem spēlētājiem ir savas bumbas kuras jāiesit un pēdējā paliek melnā.(Domāju ka visi ir pazīstami ar šiem noteikumiem, bet ja nav tad droši prasiet, ja ir kas neskaidrs)

Mūsu turnīros nedrīkst piedalīties cilvēki kuri Latvijas reitingā ieņem jebkādu augstu vietu, vai vispār ir piedalījušies līdz šim kādos citos oficiālos turnīros, lai būtu balansēta un interesanta piedalīšanās visiem mūsu spēlētājiem un, lai visiem būtu iespēja par kaut ko pacīnīties, kā arī tiem kuri līdz šim nekad nav spēlējuši nebūtu neiespējami kādu vinnēt.
Ja ir kāda interese par šiem turnīriem vai kādi jautājumi lūdzams vērsties pie manis vai pie otra turnīra organizātora caur
skype: normix1 vai failster


Vai vienkārši atstājat savus kontaktus šeit komentos/man privāti un es ar Jumsīm sazināšos.
P.S. Turnīru reitings un tabulas ir apskatāmas šeit - http://season1pool.imgur.com

Reitinga tabula uz doto brīdi
https://i.imgur.com/7jQLs5o.png

#12 Champions club iesācēju turnīra rezultāti
https://i.imgur.com/kyJAEMD.png

 

Lai gan uz šo turnīru ieradās pašlaik viszemākais spēlētāju skaits, kāds ir bijis - mēs tāpat bijām spējīgi labi pavadīt laiku un izspēlēt pietiekami daudz spēles. Protams žēl par cilvēkiem kuri solijās atnākt un pēdējā mirklī vienkārši pazūd un nedod ne ziņu par sevīm, bet tomērt cepums tiem, kas nāk un spēlē, kā arī tiem kas vismaz laicīgi pasaka, ka netiks šoreiz. 
Ceram uz lielāku atsaucību nākamajā turnīrā! smile_mini.gif