Sveicināti blogā!

Lai ilgi nekavētos, sākšu uzreiz rakstīt divus no šiem RuneScape noslēpumiem. Pirmo droši vien zina diezgan daudzi, bet par otro dzirdējis var būt tikai retais!

1.: Skull Glitch

Step1: Ejiet uz Bounty Hunter.

Step2: Runājiet Mandrith.

Step3: Izvēlieties opciju " I Like To Know The Tutorial Again"

Step4: Tieciet līdz daļai, kur Jūs varat izvēlēties Skull krāsas, un tās parādās virs Jūsu galvas.

Step5: Izvēlieties krāsu.

Step6: Kad esat atradis Jūsu izvēlēto skull krāsu, piespiediet kaut kur uz ekrāna(šis te izslēgs Mandrith stāstījumu)

Step7: Jūs to dabūjāt! Bet pagaidiet! Atveriet QuickChat un piespiediet jautājumzīmi blakus "X".

Step8: Spiediet to ātri vismaz 3 minūtes.

Step9: Tagad spiediet log out(redzēsiet, ka palīdzības grāmatiņa(tutorial) vairs nebūs un Jums tagad būs skull.


2.:The Biggest Grand Exchange Merchanting Secret

Tā kā šī nav pamācība, bet gan noslēpums, es neteikšu lietas precīzi, bet gan rādīšu piemērus.
Tad nu sāksim:
Droši vien katrs zina par Grand Exchange kā arī par to, kā atrast Grand Exchange datubāzi. Ja nezina(ieejot mājaslapā) - Game Guide ->Grand Exchange
Šajā datubāzē ir pieeja apskatīt lietu cenas, gan tagadējās, gan iepriekš bijušās(izmantojot "Change today(GP)" tabulu).
Jūs noteikti būsiet pamanījuši, ka cenas mainās, gan lec uz augšu, gan - uz leju.
Piemēram:
change
Bandos iegūst GWD, tāpēc cilvēku grupām, kas turp iet nav izdevīgi rast sev 1.4m zaudējumus, vai ne? Vai kādreiz esat iedomājušies par to, ka RuneScape kaut kas varētu iekavēties un Jūs saņemat iepriekšējo summu par priekšmetiem, ko dabūjat?

Te arī ir tas lielākais noslēpums: Jagex nevar vienlaicīgi uzlabot(update) visus World(iespējams, esat jau pamanījuši, ka System Update neparādās visiem vienlaicīgi, bet gan dažādi - serveru (world) dēļ). Tātad - tiem, kas vēlas iegūt naudu no G.E., var šo te izmantot. Piemēram, nopirkt Bandos godsword par tagadējo cenu(to, kas ir par 1.4m zemāka nekā vakardienas) un pārdot to par iepriekšējo cenu! Tātad - ja nopērkat un pārdodat par vidējo cenu, Jūs dabūjat 1.4m par brīvu -  tikai tāpēc, ka zināt šo noslēpumu!!! Šo cenu iekavēšanās ilgums ir dažāds - dažkārt minūte, bet dažkārt - līdz pat 10 stundām! Šī iekavēšanās notiek tikai dažos World, tāpēc Jums jāatrod katram savs World(savējo neatklāšu). Protams, šo veidu var izmantot ne tikai uz Bandos, bet arī uz visām citām lietām, tomēr ar Bandos un citām dārgām lietām šo veidu izmantot ir izdevīgi.
Veiksmīgu Merchanting!

Kaktussssss.