1. Deivid Smits pie sava virtuves galda 24 gadu vecumā... 2002. gadā... Viņš svēra vairāk kā 630 mārciņas (apmēram 285 kg)... Pašlaik Deivids 31 gadu vecs, un ar neticama drauga palīdzību viņš ir nometis vairāk kā 400 mārciņas (apm. 180kg).

 

2. 7 gadu vecumā. Deivids tika seksuāli izmantots. To izdarīja pirmais viņa draugs, kāds jebkad viņam bijis. Deivids saka:
Man par to bija liels kauns, un es vairs neuzticējos cilvēkiem. Es pievērsos ēdienam. Tas darīja mani laimīgu.





4. 17 gadu vecumā kad viņš pameta skolu, jo vairs nespēja izturēt savu vienaudžu izsmieklu. Viņš apmetās savu vecāku mājā uz dīvāna, kur viņš pavadīja veselus 10 gadus







7. 2003 gada jūlijā, kad Deividam bija 26 gadi, viņš pirmo reizi satikās ar treneri Krisu Povelu (Chris Powell). Šis rokasspiediens bija pirmais solis uz Deivida pārvērtībām. Kriss viņam sastādīja veselīga uztura un fizisko aktivitāšu plānu, kā arī sekoja, lai Deivids neblēdītos.



8. Kriss strādāja ar Deividu 3 reizes nedēļā.



9. Tagad Deivids ir uzsācis nodarboties ar quotbodybuildingquot, kā arī viņš ir uzsācis studijas, lai arī varētu kļūt par treneri.



















19. quotKad es biju savas dzīves tumšākajā punktā, es domāju, ka pasaule ir tik ļauna. Bet tagad es redzu, ka pausaulē ir arī labais. Es darīšu visu, lai palīdzētu citiemquot tā Deivids


20. Vairāku gadu garumā šis bija vienīgais krekls, kas Deividam derēja.


21. 2004. gadā, kad Deividam bija 27, Kriss aizveda viņu uz klubu. Tā bija viņa pirmā iziešana sabiedrība pēc vairāku gadu tupēšanas uz vecāku dīvāna.



22. Krisa draugi sagaidīja Deividu kā rokzvaigzni. Vēlāk Deivids raksturoja šo pasākumu kā viņa dzīves labāko vakaru.


















31. 30 gadu vecumā, pēc iekās ādas likvidēšanas operācijas. Viņš nekad mūžā nav bijis iemīlējies un cer, ka viņa īstā un vienīgā viņu gaida.



32. Kriss intervijā stāsta par kopā piedzīvoto














Laboja , labots 3x