Neliels ievads:

https://exs.lv/group/69 69. grupa. Labākā grupa eXā! Tā kā brīnumainā kārtā ir padaudz piekritēju šai lomu spēlei, tad iesākumā uztaisīšu lomu spēli, kuru var pabeigt. Veiksmi visiem, kas centīsies izlasīt šo rakstu un spēlēt smile_mini.gif

 

Pieteikšanās:

Sākumā būs jāizpilda pieteikšanās anketa. Katrs punkts, kam klāt ir zvaigznīte ir jāmeklē zemāk, lai dabūtu paskaidrojumu. Nepareizi sastādītas anketas netiks ņemtas vērā! Arī ''vienalga'' u.c. bezjēdzīgumi sabojā anketu.

Vārds Uzvārds: Peins Foinmrs (Te var likt izdomātu vārdu, bet esat oriģināli wink_mini.gif )

Vecums: 19 (Ja vecums ir zem 16, tad nedrīkst neko rakstīt pie profesijas)

Dzīvesvieta: Francija, Parīzes lauki (Izdomājat jebkuru vietu, tikai atceraties, ka būs nepieciešami resursi. Elektrības, transporta vairāk nav)

Profesija*: Mežstrādnieks.

Izskats: Atlētiska auguma jaunietis. Kaut gan nav pārāk muskuļains, savu mūžu viņš ir strādājis kokaudzētavā. No turienes viņam arī ir palikusi nodriskātā, netīrā uniforma ar cepuri, uz kuras uzzīmēts koks. No tās arī nedaudz nokarājās melno matu cirptas. (varat aprakstīt sevi, vai ielikt bildi)

Stāsts: Dzīvojis šeit visu savu mūžu. Bijis ļoti aktīvs...  (Dzīvesstāsts)

---
Profesijas:

Mežstrādnieks (Stiprs spēka līmenis, spēcīgs ar tuvcīņas ieročiem),

Ārsts (Liels inteliģences līmenis, var ārstēt citus, izglābt no zombificēšanās),

Policists (Sāk ar pistoli, spēcīgs ar jebkuru šaujamo),

Kareivis (Spēcīgs ar jebkuru šaujamo, ļoti ātrs),

Celtnieks (Liels spēka līmenis, spēj veidot priekšmetus),

Ķīmiķis (Liels inteliģences līmenis, spēj veidot sprāgstvielas).

Stāsts:

Spēlējot, tiek veidots stāsts.
1997. gada 28. janvāris. Zinātnieki atrod jaunas zāles, kas momentā cilvēku pamodina no paralīzes, komas vai cita nekustīga, neaktīva stāvokļa.

1997. gada, 2. februāris. Zinātnieki novēro blakusefektu uz visiem, kas tiek injicēti ar šīm zālēm - tie kļūst nekontrolējami un tie vairs nedomā ar savām smadzenēm.

1997. gada 5. februāris. Viens no sazāļotajiem izsita aizsargstiklu un izlauzās brīvībā, tas pārkoda vienam zinātniekam kaklu, tad radījumu nošāva. Zinātnieku apbedī.

1997. gada 13. februāris. Pētījumi tiek pārtraukti. Visi radījumi tiek sadedzināti dzīvi. Ja to tā var nosaukt.

1997. gada 17. februāris. Šī ir vienīgā dienasgrāmata, kas vēl satur informāciju par šiem eksperimentiem. Viss pārējais ir dzēsts.

1997. gada 23. februāris. Pilsētā, kur notika eksperiments, no kapiem kaut kas ir izbēdzis un sācis slepkavot cilvēkus.

1997. gada 24. februāris. Jā, tas bija zinātnieks. Šodien viņu noķēra un sadedzināja. Viņš paspēja nogalināt 23 cilvēkus.

1997. gada 25. februāris. Valdība atzīstas par eksperimentiem.

1997. gada 26. februāris. Mēs atkal esam apvienojušies un pētam, kāpēc visi nogalinātie cilvēki ir cēlušies un atkal nogalina.

1997. gada 4. marts. Tie ir kļuvuši nekontrolējami.

1997. gada 14. aprīlis. Vairākas pilsētas tiek evakuētas un bombardētas, vīruss turpina izplatīties.

1997. gada 5. maijs. Ir atklātas daudzas vairākas laboratorijas, kur pēta vīrusu.

2003. gads 30. augusts. Šodien es atradu šos pierakstus vecajā laboratorijā. Tagad mēs zinām, kā tas viss ir sācies. Tomēr, neko noderīgu neesam uzzinājuši.

2003. gada 7. septembris. Tie paņēma Džeinu.

2003. gada 16. septembris. Mēs nezinām kur sprukt. Esam meža dziļumā, bet naktīs tie ir dzirdami. Ložu vairāk nav daudz.

...

...

...

Ir 2012. gads. Uz pasaules vēl varbūt kāds ir kaut kur. Ja tā tiešām ir, tad viņi varbūt uzvarēs šo sērgu un atradīs zāles. Vai arī viņi mirs..

Kaujas sistēma:

Eksistēs gan PvP, gan PvM.

PvM jūs nevarat uzsākt, to dara spēles vadītājs - PainFoinmr. Uzvaru rēķinās pēc statiem un spēlētāja aprakstītajām darbībām.

PvP jūs varat uzsākt, bet nāves iznākumu izlemj spēles vadītājs - PainFoinmr. Protams, var būt arī neletāls iznākums, ja uzbrucējs upuri atstāj dzīvu.

Uzdevums:

Ir jāuzvar. Uzvarētāju uzskatīs par to, kurš pirmais atradīs zāles, vai kurš visilgāk izdzīvos. Katra darbība ir jāraksta. Tevis kontrolētajam spēlētājam katru dienu ir jāēd un jādzer, kas arī ir jāraksta, citādāk nepaēdušam spēlētājam ir mazākas iespējas uzvarēt. Katru dienu varat meklēt resursus vai censties citādāk uzvarēt. Katra darbība atbilst dzīvei, tātad, var sanākt ierakstīt vien 2 reizes dienā - kad paēd un iet meklēt resursus, kad atnāk atpakaļ.

Noteikumi:

Pirmkārt, spēles vadītājs var darīt jebko. Ja spēlētājs atrod priekšmetu, vadītājs to var atņemt. Vadītājs kādam arī var nejauši aiz stūra nolikt kādu priekšmetu. Vadītājs uzsūta zombiju hordas, laikapstākļus un visu pārējo.

Otrkārt, spēles vadītājs ir jāklausa. Ja es saku, ka komentārs var netikt ievērots, tad tā arī ir. Diemžēl, dzēst komentārus nav manās spējās.

 

Raksts var tikt atjaunināts.