''Serelīn!'' es iesaucos! Mazais monstrs mani
pagrūda es parlidoju pāri ringam un sienā
izsitu caurumu. Pa to es izbēgu!
Viss sāka griezties tad izlidoja palmas ūdens un ''āā dinozauri''! Es kliedzu! Noslēpos kāda krūmā un gaidīju!
Pēksņi man garām paskrēja 2 cilvēki! es no brīnuma atslēdzos! Es lidinājos mākoņos! neko nesapratu! tikai redzēju kā daudzi monstri dauza serelīnu!
Es bļāvu ''nēēē'' bet neko nevarēju padarīt!Es jutos tik spēcīgs ka atjēdzos un skrēju uz priekšu tik ātri ka aiz manis uz dinozaura uzgāzās palma!
mans agility auga tik ātri un tad strenght vajadzēja sasprindzināt un es izlauzos cauri sienai un atkal biju ringā! Daudz dusmīgāks! mazais briesmonis noleca no ringa un skrēja pretī man bet es palecos un pārškēlu viņu uz pusēm! aizgāju pēc serelīnas bet viņas tur vairs nebija!Balss to paņēma! ES palecos uz akmens kur bija balss paņem dekoro-loku un izšāvu trāpiju Serelīnai ''Nēē'' Es bļāvu un Serelīna izgaisa! ''paldies man no viņas nebūs jāatbrīvojas!'' Teica balss ''atdziesti rīt atkal buus jāstājas ringā ar dažiem kas tika tik tālu kā tu!'' Teica balss zeme sāka kratīties ap mani parādijās būri viens no tiem notvēra mani un pārējos bija tie kas tika tik tālu kā es!Bet mani tas neraustīja es parškēlu restes pārškēlu pārējas un visi sākām trennēties rītdienai! Tā diena bija klāt mēs izgājām ringā!Tas bija liels un plašs! Pirmie mums virsū metās sikspārņi ar 42lvl mēs viņus škēlam uz pušem mierīģi! Otrie metās vilkači ar 67lvl trīs vīri gāja bojā! Tad no muguras mums metās magījas es to atvarīju no priekšas arī atvariju un iemeto dunci kas man reizēm noderēja iemetu to tieši burvei krūtīs un pārējas pieveicu no muguras! Mani satrieca eletrošoks no cilvēkiem kas uzbruka!Viņiem nebija bruņu un tādēl arī viņu vairāk nebija! Nu vairs bijām tikai mēs divi!mums uzbruka krokodili ar 84lvl es atvairiju bet mans draugs tikai ievainots! Es apmetu salto un pieveicu krokodilu tad apmetu velvienu salto un pieveicu otru krokodilu!Tad no visām pusēm lidoju maģijas es atvairīju tās un palidoju uz citām pusēm! Nu ringā bija caurums! Es paķēru savu draugu un aiznesos prom! Nu tā atkal mainijās dimesija un nu te bija liels sals es nodomāju ka vairs tur neatgriezīšos bet palikšu šeit!