Sveiki.

Brīva valsts un izteikšu pāris savus viedokļus dažās tēmās, jo draugi jau dīc lai beidzu runāt crazy.gif :jk: un daudz iespējams nefilosēšu...

Ok. Tākš.

Atā skolai:
https://www.tvnet.lv/zinas/regionos/369685-kurs_grib_nogalinat_skolu 

Super, nedz pirmā un jūtas, ka tomēr, ar lielu nožēlu teikšu, ka nav pēdējā skola, kuru aizslēgs dēļ dažu augstākstāvošo aplamības, neapdomības un pat ja ne stulb*** dēļ! Heh, visai paradoksāli, tas pats, kas ar nodokļiem, jo ja aiztaisa skolas pazudīs skolnieki, ja gribēs mācīties - brauks citur(vēl vairāk, kā jau esošais skaits, kas aizbrauc crazy.gif ) un tādas izmācīsies citur un kādēļ lai tie cilbvēki brauktu atpakaļ, strādāt te, latvijā? Saprotams, ka paliks tur un viss, latvijā viņi vairs nav, vesela paaudze aizbrauca, nodokļi aizbrauca...

 

Sūdi briest!

Tām, vēl pa kakām gribēju rakstīt un šoreiz nerunāšu par cilvēkiem crazy.gif (oh, jau trešais trakais ģīmis šajā vaļa-kakā...)

Pavasaris nāk, jau sāk augt populārākie stādiņi, sējumi un tantiņas uz soliņiem. Tantiņas visi saprata, bet tie populārākie stādiņi un sējumi ir kakas un beņčiki jeb cigarešu izsmeiķi. Pretīgi paliek, jo ejot uz skolu pa trotuāru, abās trotuāra pusēs ir visi šie stādiņi tik daudz, ka pretīgi paliek.

 

Un nomnomnom'ojot skatījos TVnetā ziņas, un atjkal, iet runa par 16.martu. Es no sirds atvainojos, ja kādu aizskaru vai tml. nezinot, kas tā par dienu, kas tur īsti ir. varētu LŪDZU kāds izskaidrot :?:

(ceru, ka kļūdas nepielaidu, pat ja pielaidu, pēc ~30min būšu atkal pie PC un izlabošu...)