Kā jau rakstīju šeit ''Jāiet ēst brokastis, bet vispirms tās jāuztaisa '' , bieži vien gribas kārtīgi un garšīgi paēst (un pēctam nevemt), bet čakarēties ilgi un dikti, lai padarītu iztēles augli, par reāli ēdamu lietu (vai otrādi ), man negribas, tapēc izdomāju ielikt vienu recepti sev blogā.
Nepieciešamie produkti:
- 2 līdz 1036 olas (pēc jūsu apetītes). (vārītas)
- Majonēze (pēc jūsu izvēles)
- Baltamaize (vai vispār maize, pēc jūsu gaumes)
- Garšvielas (sāls un smalcinātie melnie pipari pats izmantoju un esmu laimīgs)
Iteicamās lietas (skatoties kādā veidā jūs ko gatavosiet)
- Nazis vai
alienwareTupperware olu smalcinātājs. - Bļoda, lai to visu uzglabātu, pirms smērēšanai uz maizi.
- Karote (dakša vai, kas zin ar kurām lietām vai ķermeņa daļām jūs smērēsiet iegūto maisījumu uz maizes)
Sākam gatavot (šī būs tiešām īsa atkāpe), sasmalcinam vārītās olas pēc iespējas smalkāk, pievienojam majonēzi un to visu maisām kopā. Samaisījāt, tagad laiks garšvielām - pievienojam tās pēc jūsu izpratnes (paši ēdīsiet vēlāk iegūto šļurgu). Samaisām un varam smērēt uz maizes.
Gatavs, tagad ēdiet.
Šeit pāris bildes ar visu šo gatavojumu.
Itkā recepte nav nekāds noslēpums, bet raksts tapa, lai radīnātu cilvēkus nost no slinkošnas...
P.S. Bon appetit!
UPDATE: pēc vairākiem pieprasījumiem - varat pierīvēt, arī sieru (bet tā jau ir cita ōpera par ko stāstīšu citreiz)...
Laboja obsidian, labots 2x
+1 #114.07.2009. 15:47
#1 esmu tējas dzērājs :S vispār otrajā bildē arī ir austiņas, bet austiņu receptē nebija...
profilsgalerija
+1 #214.07.2009. 16:58
es tādu ēdu tikai klāt vel pielieku sarivetu sieru.tad vel gardak
profilsgalerija
0 #314.07.2009. 17:39
šito sen zināju diezgan garšīgi...
profilsgalerija
0 #414.07.2009. 17:42
Šito var ar parastu rīvi? Ā, un mums pagaišgad bija kkāda maizīžu diena klasē (zinu, lame name ), un viena grupa tādas taisīja, tikai ar sieru.
profilsgalerija
0 #514.07.2009. 17:45
brokastīm der...
profilsgalerija
-1 #614.07.2009. 17:49
žēl ka man negaršo olas...
profilsgalerija
+1 #714.07.2009. 17:52
Varētu būt garšīgi, bet ar ar pierīvētu sieru viennozīmīgi būtu vēl labāk.
profilsgalerija
+1 #814.07.2009. 17:57
Tik garšīgi! (mm) Baigi laba metode..
profilsgalerija
+1 #915.07.2009. 00:35
Šito jau arī agrāk zināju un piekrītu wracker ar rupjmaizi ir labāk.Garšīgs tikai es taisu vel klat ķiplokus jo man patik kad ir pikantak un to visu lieku uz rupjmaizes kā arī pielieku klāt sieru.Bet rolton šim ir sīvs konkurents.
profilsgalerija
0 #1015.07.2009. 08:36
ēst jau var , bet parasti no rīta ēdu biezpienu vai kaut ko sierīgu
profilsgalerija
0 #1122.02.2010. 22:51
#22. Pirmo reizi iespējams ka summoningvecis pasaka kko loģisku, jo siera salāti uz maizītes ir izgudroti senāk kā 2009 gada jūlijā
profilsgalerija
+1 #1223.02.2010. 15:28
Es šim piemaucu sieru, tad tik tiešām ir super.
profilsgalerija
0 #1323.02.2010. 20:26
nezinaju bus japamegina
profilsgalerija